Всі категорії
Додати товар

Легкі коричневі фірмові замшеві в'єтнамки ugg australia 37 р

525 грн
Опис

Більше ніж сто років тому Ugg Australia (uggs — Ugly boots, з англ. «страшні черевики») використовувалися як робоче взуття серед працівників сільського господарства в Австралії, а особливо серед пастунців овець. І тільки 1978 року uggs увійшли в історію завдяки віндсерферу Браяну Сміт, який прилетів з Австралії в США та привів із собою понад 40-ка пар цих чобіток. Спочатку він продавав їх своїм друзям по серфінгу. Поступово його бізнес почав розвиватися. Людям сподобався, що у взутті не холодно та не жарко, незалежно від температури довкілля та пори року.. На це впливували як самі властивості уггів, а саме їхня комфортність, зручність у носінні та сучасний цікавий дизайн, так і гарна реклама, проведена своєчасно. 1995 року американська фірма Deckers Outdoor Corporation купила UGG Australia і почала активно просувати цю марку. Розширився асортимент взуття, з'явилося безліч ліній та аксесуарів для його догляду.
У 1998 році бренд UGG починає позиціюватися як елітна марка взуття й поступово до цієї реклами під'єдналися голлівудські знаменитості.
Найбільшу рекламу уггам зробила Опра Вінфрі, яка взула в них усю знімальну групу. Потім і Брітні Спірс можна було побачити на світлинах у уггах. Все це призвело до того, що громадськість буквально сколихнулася, і почався небувалий бум-сапевок uggs. Виробництво теж не стояло на місці та поступово в продажу з'явилося безліч моделей уггів. Так, сьогодні можна придбати чоботи уги як для жінок, так і для чоловіків. Є й дитячі моделі взуття.
Продаються легкі шкіряні шльопанці — в'єтнамки знаменитого бренда UGG Australia. Модель фіксується між пальчиками. Верх взуття виконаний з м'якої натуральної шкіри карамельного кольору. У центрі — фірмовий металевий лейб бренда.
З виворітного боку замшеві ремінці обладнані м'якою шкірою нюдового кольору.
М'яка ортопедична устілка виготовлена з оксамитової натуральної замші нюдового кольору. У п'ятковій зоні устілки тисненням по шкірі зображено назву бренда.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої спіненої гуми світло-карамельного кольору з характерним протектором.
Взуття в відмінному стані. Розмір — 37. Довжина устілки від краю до краю — 24,3 см. Комфортна довжина устілки 24 см. Максимальна ширина устілки — 91 мм. Виріб на стандартний або дещо ширший за повноту стопи.
Виробництво В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 37
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари