Все категории
Добавить товар

Peter hahn вовняний кардиган

350 грн
Описание

Стильний синьо-сірий кардиган з якісного трикотажного полотна від легендарного німецького будинку одягу Peter Hahn,який займає почесне місце серед світових брендів. Виробник вже більше, ніж п'ятдесят років славиться прекрасною репутацією, напрацьованим  умінням чудово поєднувати оригінальний дизайн речей, прекрасна якість та ексклюзивність одягу. «Пітер Хан» є одягом для справжніх цінителів якості, ексклюзивності і краси. Будинок моди орієнтований на багату публіку, яка хотіла б виглядати солідно.
Виріб має фірмовий знак WOOLMARK - це престижний міжнародний сертифікат якості. Це означає, що вироби виготовлені з натуральної вовни мериносів;  для виробництва використано лише шерсть живих тварин (без нанесення шкоди навколишньому середовищу);  шерсть не фарбувалася і не піддавалася хімічній обробці.
Woolmark заохочує видатних дизайнерів у всьому світі.  Першими переможцями у 1953 році були Ів Сен Лоран та Карл Лагерфельд.
Застібка-планка спереду на брендовані гудзики . Виріб новий, без ознак носіння.
Є нюанс: на обох рукавах в верхній частині є по одній зашитій  маленькій дірочці.(два останніх фото).
(Я думаю,що це слід від молі.)
В ціні враховано.
Розмір 40
груди 55-60 см
талія 52-56 см
стегна 42-54 см
рукав 58 см
довжина виробу 65 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Я тільки стартую! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ",хто його купує.І ви можете упустити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви економите на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 40/L/48
Материал:
Шерсть
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары