Все категории
Добавить товар

Сироватка-концентрат "моментальний ліфтинг"

258 грн
Описание

WOW ефект вже після першого використання - сяюча підтягнута шкіра!

Сироватка-концентрат з ніжним ароматом - ефективне вирішення проблем шкіри, яка втрачає свою еластичність під впливом часу та факторів навколишнього середовища.

Концентрований фітокомплекс «Моментальний ліфтинг» є чистою білковою фракцією рослинного походження, що складається з протеїнів зеленого горошку, паростків рису і квасолі.

Точно вивірена комбінація рослинних інгредієнтів «пробуджує» шкіру, робить миттєвий ефект ліфтингу і активно моделює овал обличчя. При регулярному використанні усуває провисання підборіддя, ущільнює шкіру і розгладжує зморшки. Виробляє потужний освітлюючий ефект і уповільнює утворення вікових пігментних плям.

Натуральні компоненти сироватки інтенсивно стимулюють клітинне оновлення, живлять, зволожують, тонізують і забезпечують антиоксидантний захист шкіри, особливо зрілої і в'янучої.

Поєднання природних вітамінів, мінералів і фітоестрогенів рослин «програмує» омолодження зрілих клітин шкіри, повертаючи їй життєву силу, красу і здоров'я.

Може застосовуватися як для регулярного догляду за обличчям, шиєю і декольте, так і для експрес-процедур миттєвого ліфтингу. Має накопичувальний ефект.

Містить: екстракт квасолі, гідролізат протеїнів зеленого горошку і паростків рису.

Протеїни квасолі регенерують клітини шкіри, допомагаючи їм оновлюватися, знімають запалення і зміцнюють шкіру, що в'яне. Є неперевершеним засобом для швидкого ліфтингу.

Протеїни зеленого горошку чудово живлять шкіру, зволожують, формують невидиму захисну плівку. Усувають в'ялість шкіри, зменшують глибину мімічних зморшок.

Гідролізат протеїнів паростків рису сприяє синтезу колагену, стимулює клітинний метаболізм, підтягує і тонізує шкіру. До того ж рис допомагає утримувати вологу, підвищуючи тонус шкіри, роблячи її більш пружною.

Макро- і мікроелементи: кальцій, кремній, хром, фосфор, залізо, марганець, цинк, йод, селен, бор.

Вітаміни: К, Е, біотин, провітамін А, β-глюкан.

Склад

Aqua, Glycerin, Phaseolus Vulgaris Seed Extract, Hydrolyzed  Pea Protein, Нydrolyzed  Rice  Protein, Propylene  Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate.

Як застосовувати

Невелику кількість сироватки-концентрату нанесіть на попередньо очищену шкіру, делікатно натискаючи подушечками пальців до повного вбирання. Залишіть на 5-10 хвилин. Потім, не змиваючи сироватку, нанесіть крем за типом шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
olesiastozub
olesiastozub
Дунаевцы
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?