Все категории
Добавить товар

Стильна жіноча футболка з ефектним принтом від tcm tchibo (чібо), німеччина, m-l

320 грн
Описание

Стильна жіноча футболка з ефектним принтом від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано M, можливо буде і на L, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2710). Розкішна якість.
__________________________
M
напівобхват грудей - 59 см
напівобхват талії - 59 см
напівобхват внизу - 61 см
довжина від плеча - 68 см
Тягнеться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Футболка з ефектним принтом. М'яка якість з чистої бавовни. Друк заяви «ЛЮБІТЬ СЕБЕ». Круглий виріз з високим горлом. Горловина з еластичними манжетами в рубчик. Злегка опущені плечі. Ця футболка підтримує фермерів.
підходить
регулярна посадка
колір
Кремово-білий з рожево-помаранчевим принтом
матеріал
100% бавовна (бавовна виробництва Африки)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:

Похожие товары