Все категории
Добавить товар

Жіночна сукня з яскравим принтом модного іспанського бренду desigual

286 грн

распродажа до 07 Май

229 грн
Описание

Жіночна сукня з яскравим принтом модного іспанського бренду Desigual.Стан нової речі, сток. Ціна на оф. сайті 99,00 €=4138грн.
Ультра проста і дуже жіночна: ця сукня Desigual - чудова базова модель цього сезону, яку можна носити без обмежень як вдень, так і на вечірній вихід. Її перехрещений V-подібний виріз і окантування тонкою резинкою підкреслять ваші груди завдяки міні-складкам з боків і внизу. Завдяки своїй довжині і приталеному крою виріб підкреслює вашу фігуру і завжди змушує виглядати чудово. Низ сукні оздоблений вишитими яскравими квітами, деякі з яких декоровані кольоровими паєтками. На спині тільки вишитий надпис Desigual.
Повсякденна сукня Desigual буде вигідно на вас виглядати у будь-який час та в будь-якій ситуації. Вона поєднує безліч чинників, таких як елегантність, зручність, практичність. М'який та комфортний матеріал сукні дозволить вам почуватися дуже легко. Вона буде вдалою знахідкою у вашому гардеробі і підійде на різні випадки життя.

Розмір L.
-довжина 94
- пог 40+
-пот 37+
-поб 46+

Склад:
65% віскоза
35% поліамід

Desigual - іспанська марка одягу, яка відома своєю оригінальністю та неординарністю у всьому світі. Одяг Desigual - на любителя, але навряд чи буяння фарб і яскравість залишать байдужим будь-кого. Кожна колекція Desigual це щось нове, особливе, неповторне. Відмінні риси цієї марки: яскраві принти, орнаменти, візерунки загалом оригінальність і креативність у всіх її проявах.
Desigual емоційний бренд, що базується на щасті та позитиві. Одяг від Desigual повністю відповідає девізу компанії і є справді яскравим! Розрахований одяг у здебільшого на молодь і насправді це яскравий стиль casual. Ціни на одяг відповідають середньому рівню. Чоловіча та жіноча та дитяча колекція Desigual по-справжньому яскрава та ідеально підійде для тих людей, які хочуть виділятися з натовпу. Особливістю бренду є оригінальні поєднання тканин та фактур! Колекції – це пошук нових ідей. Створення паралельного світу, позбавленого нудних та сірих буднів, освітленого сліпучим сонячним світлом! Цікаво, що речі Desigual легко впізнати. Вони відрізняються наявністю різноманітних візерунків та орнаментів, ручної вишивки, авторських аплікацій та колажів, а деякі моделі здивують акварельним розписом.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
Материал:
Вискоза Полиамид
Сезон:

Похожие товары