Все категории
Добавить товар

4262+4627 комплект парних вишиванок на 100% бавовні

2290 грн
Описание

Пересилка цієї моделі здійснюється новою поштою і тільки після 100% оплати на картку приватбанку впродовж 2-5 робочих днів. Більше 2175 позитивних відгуків за 5 років відданої роботи говорять про те, що нам можна довіряти!!!!!!!!!!
З накладною платою не працюємо.

Пропонуємо вашій увазі парні вишиванки: жіноча і чоловіча сорочки з подібним орнаментом, виготовлені з однакової бавовняної або лляної тканини синього кольору (на вибір).

Жіноча вишиванка прикрашена білою вишивкою по тканині. Має неглибокий, але широкий виріз горловини. Пишні рукави, зібрані тонкої манжетою у кисті. Поділ вишиванки злегка закруглений і з розпірками, що дозволяє носити вишиту сорочку заправленою або навипуск. У такій вишиванці що молода дівчина, що вже зріла жінка будуть виглядати ніжною і чарівною.

Чоловіча ж сорочка-вишиванка більш стримана і классична. З низьким комірцем-стійкою на зав'язках і горловиною на кнопках. Довгий рукав закінчується тонкою вишитою манжетою. Вишивка по тканині виконана білими нитками.

Купити сімейні вишиванки можна на цій сторінці, додавши товар у "кошик". При замовленні необхідні розміри вказуйте в примітці. Щоб переглянути заміри по розмірах зверніться будь ласка до нашого менеджера.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 48/4XL/56
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Материал:
Принт:
С геометрическим принтом

Похожие товары