Все категории
Добавить товар

Літні брюки - банани бавовна унісекс

545 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

779 грн
Описание

Відмінні штани для літа. Легкі, комфортні, універсальні, під різні образи. Вільні. Хороша висока посадка. З боків кишені. На резиночці. Спереду зав'язуються.
Тонка тканина-бавовна-штапель.
Колір чорний .
Модель унісекс.
В-к Індія.
Розміри S | M | L | XL
Параметри для S - довжина 92 см , ПОТ 36 см ( резинка тягнеться на 6 см ) , ПОБ 46 см , Висота сидіння 30 см . Ширина штанини низ 16 см. Ширина штанини по широкій частині на стегні 31 см .
Параметри для M - довжина 94 см , ПОТ 38 см ( резинка тягнеться на 6 см ) , ПОБ 48 см , Висота сидіння 30 см . Ширина штанини низ 18 см. Ширина штанини по найширшій частині на стегні 32 см.
Параметри для L - довжина 96 см , ПІД 40 см ( резинка тягнеться на 6 см ) , ПОБ 52 см , Висота сидіння 32 см . Ширина штанини низ 20 см. Ширина штанини по найширшій частині на стегні 34 см.
Параметри для XL - довжина 98 см , ПІД 42 см ( резинка тягнеться на 6 см ) , ПОБ 54 см , Висота сидіння 34 см . Ширина штанини низ 20 см. Ширина штанини по найширшій частині на стегні 34 см.
НОВІ , в упаковці . Упаковка стандарт-прозорий пакет.
ОПЛАТА на картку повністю до відправки. Оплата з післяплатою при передоплаті .
ВІДПРАВКА Укрпошта, Нова Пошта, Міст.. Відправка швидка. Доставка посилок за рахунок покупця.
УВАГА !! Що необхідно знати, купуючи річ та аксесуари виробництво Індія.
Як правило Індія відшиває на країни Європи та ін.
Одяг завжди дуже гарний, оригінальний. А цікаві моделі продумані дизайнерами відомих світових брендів.
Якість тканин дуже висока , 100 % натуральна .
Але якість виготовлення може бути з нюансами, тому що багато чого виготовляється ручним способом. Наприклад нерівномірне фарбування, трохи не рівний шов. Це не є браком. І як правило більшості людей ці нюанси не помітні. Просто будьте готові до цього при отриманні товару.
Так само не слід забувати що всі речі, виробництва Індії необхідно прати ручним способом у прохолодній воді, фарби тканини натуральні і можуть вперше пофарбувати воду.
І головне купуючи річ виробництва Індії - Ви будите завжди задоволені, вона стане однією з коханих у вашому гардеробі на кілька років! Ми просто у цьому впевнені!! Тому що самі любимо та носимо одяг з Індії!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Хлопок
Сезон:
Принт:
Без принта
Продавец
mkvasha
цікавинка
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары