Все категории
Добавить товар

❤️100% котон джинси палаццо кльош від коліна🔥штани-труби з вишивкою квіти😱естетика 90, 00-х👖

849 грн
Описание

💛 Трендові довгі труби джинси палаццо кльош від коліна, штани-труби з вишивкою з бісеру в квіти/квітковий принт😱
💛 Оригінальні актуальні натуральні котонові(хлопкові/бавовняні) джинси 👖
💛 Довгі штани по фігурі в стилі 90, 00-х. тренд сезону 2023-2024 року, те що одягають ікони стилю у минулому та зараз!🔥
💛 Штанина кльош до підлоги, стильна та вічна класика. 👑
💛 Подібних ви не побачите ніде, тому унікальність вам забезпечена!)
💛База яка повинна бути у кожному гардеробі!
💛 Легка, дихаюча, натуральна та приємна до тіла тканина, НЕ синтетика! Склад: 100% котон(хлопок/бавовна).
💛 Плотний та якісний джинс, проте трохи тягнуться при потребі.
💛 Демісезонні, літом в них не буде жарко, а в холодну пору можна з колготками одягати.
💛 Розмір XS-M. Посадка може бути як висока так і середня чи низька (за рахунок поясу, якщо додасте), сидіти на тілі буде гарно у будь-якому варіанті. На фото на мені одягнуті при рості 170см, при розмірі XS, бедра 88см(якраз, але потягнуться ще на +-5см) та талію 63см без пояса - широкі в талії, на такі параметри потрібно носити з поясом чи обирати на більші параметри.
💛 Присутні по дві функціональні кишені спереду та заду. Джинси застібаються на блискавку і гудзик.
💛 Чудово комбінується з багатьма образами! 😍 Як на роботу в діловому(офісному) стилі, з блузою/сорочкою/кофтинкою так і з топом та кросівками чи підборами на двіж! 👠
💛 Красиво підкреслять та витягнуть вашу фігуру! Візуально зроблять вас вище і стрункіше. Сідають по фігурі і тримають форму.🔥
💛 ДОДАТКОВІ ФОТО скину в приват, бо тут ліміт 10шт.

❔❕ ЩО ТАКЕ КЛЬОШ

Кльош — довгий розширений донизу крій штанів, силует якого нагадує форму дзвона та розширюється від коліна або стегна до щиколотки, у нашому випадку від коліна, що зараз на піку популярності! Джинси кльош візуально подовжують ногу і особливо красиво виглядають на дівчатах середнього та високого зросту або під високий підбори.

❔❕ З ЧИМ НОСИТИ ДЖИНСИ-КЛЬОШ

✔Кроп-топ або блуза на літо
Розкльошені джинси чудово підходять для створення літніх та весняних луків. Такі штани гарно поєднуються з укороченими топами та блузами. Одягнена таким чином дівчина, матиме легкий та романтичний вигляд. Так можна піти на прогулянку з друзями чи зустріч з хлопцем.
Якщо одягаєте кроп-топ, у вас є можливість продемонструвати ще один стильний аксесуар – ремінь, що залишається на видноті. Саме він може стати родзинкою вашого образу.

✔Поєднання з жакетом
Молодіжні джинси можна перетворити на частину ділового образу, одягнувши на верх жакет. Так вийде стриманий та елегантний лук, що підійде для офісу, відвідування різних заходів, в тому числі урочистих.

✔Шкіряна косуха
У поєднанні зі шкіряним верхом - косухою чи курткою, джинси-кльош утворюють оригінальний образ в стилі рок-н-ролу.
Під куртку можна одягнути базову майку або футболку (білу, сіру, чорну), яка не забиратиме увагу від фаворитів образу. Тож ви вже знаєте, як одягнутися на наступну вечірку, де лунатиме хітова музика.

✔Джинс із джинсом
Деніму багато не буває. І дійсно розкльошені джинси непогано комбінуються з джинсовкою, утворюючи гармонійний костюм. Єдиний нюанс - варто обирати оверсайз-куртку, щоб образ виглядав невимушено. Додайте до луку стильні чоботи, які трохи розбавлять кольори.

。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 24/XXS
  • 25/XS
  • 26/S
  • 27/S
  • 28/M
  • 29/M
  • Onesize
Материал:
Джинс
Принт:
Абстракция С геометрическим принтом В горох С животным принтом В клетку Новогодняя тематика В полоску С цветочным принтом

Похожие товары