Все категории
Добавить товар

Кожаный плащь базовый

5000 грн
Описание

Emporio Armani —популярная молодежная линия одежды, обуви и аксессуаров легендарного итальянского Модного Дома Giorgio Armani.

брендовый плащь из кожи"лайка", состояние идеал
в цене сторгуемся
был куплен за 17000 тыс
pelli-натуральная кожа
 
це молодіжна марка одягу та аксесуарів, яку подарував світові італійський модний лідер Giorgio Armani. Вже за перші кілька років з моменту появи бренд довів свою успішність. Основна концепція нової італійської лінії - речі за доступнішими цінами, ніж у основний лінії. Орієнтація виробів бренду точилася на молодь мегаполісів. Також значний внесок у успіх підбренду зробили дизайнери, які постійно перебувають із молодими людьми на одній хвилі.

Дизайнери виготовляють предмети гардеробу в стилі casual, але неодмінно з притаманним італійцям шиком. Emporio Armani був створений далекого 1981 року. Тоді ж батьки-засновники випустили першу колекцію, а в модній столиці - Мілані, відкрився перший бутік. Сьогодні бренд налічує понад півтори сотні модних представництв у всьому світі. За майже 40 років існування, Emporio Armani став впізнаваним та улюбленим серед поціновувачів зручного та оригінального одягу у всьому світі.

ВАЖНО! Внимательно прочтите объявления и получите реквизиты на оплату только если вы 100% уверены, что хотите купить эту вещь.

есть торг

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Продавец
aliosha0705
aliosha0705
Супер-продавец
Днепр
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары