Все категории
Добавить товар

Арганова олія косметична з марокко (huile d'argan bio), 250 мл

2200 грн
Описание

Виробник: Argan Azaghar, Марокко
Упаковка: скло, 250 мл
Термін придатності: 07.2026
Арганова олія з Марокко.
Для всіх типів шкіри, в тому числі, для жирної та проблемної, для зневодненої та чутливої, для зрілої та молодої (підліткової) шкіри, а також для найніжніших зон - декольте, навколо очей, для догляду за губами. Швидко всмоктується, не залишаючи жирних слідів. Нульовий рівень комедогенності - не закупорює пори.
Арганова олія має унікальні косметичні переваги - це природний антиоксидант, омолоджуючий, протизапальний і протиалергічний комплекс. Арганова олія дуже корисна для догляду за шкірою обличчя і тіла, а також волоссям, бровами, віями, нігтями.
Справжній дар природи, арганова олія видобувається з плодів арганового дерева, яке росте виключно на південному заході Марокко. Арганова олія століттями використовувалася берберськими жінками у своїх рецептах краси. Косметичне арганове масло отримують шляхом холодного віджиму плодів арганового дерева. Щоб отримати 1 літр олії, потрібно не менше 36 кг арганових горіхів.
Арганову олію іноді називають «рідким золотом». Його унікальний склад, багатий необхідними для нашої шкіри і волосся речовинами, не повторюється в жодному іншому маслі. Арганова олія - джерело вітаміну Е, F, ненасичених жирних кислот Омега 6, Омега 9, фенолів, каротинів, сквалену та інших корисних речовин. Це робить його винятковим антивіковим продуктом, уповільнює процеси старіння та сприяє омолодженню. Арганова олія зволожує і живить шкіру, захищає її від подразнень, відновлює еластичність, очищує та звужує пори, вирівнює колір та рельєф шкіри.
Користь арганової олії ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ:
• Якщо шкіра суха, вона пом'якшить і наситить її корисними речовинами, захистить шкіру від сонячних променів, вітру, морозу і сухого повітря в приміщенні.
• Якщо шкіра жирна, вона зволожить і зніме запалення, почервоніння шкіри, зменшить чорні точки, сліди пост-акне завдяки вираженому протизапальному та загоюючому ефекту. При постійному використанні сприяє нормалізації секреції сальних залоз шкіри.
• Якщо шкіра старіє, уповільнює процес старіння шкіри, збільшує вироблення колагену й еластину, розгладжує дрібні зморшки і уповільнює поглиблення зморшок.
Догляд за обличчям.
Арганову олію можна додавати в денний та нічний креми або застосовувати замість кремів. Алгоритм використання:
1) очистити шкіру обличчя, шиї, зони декольте
2) зволожити гідролатом, що підходить для Вашого типу шкіри
3) на вологу шкіру нанести олію, попередньо розігрівши її в долонях.
Користь арганової олії ДЛЯ ВОЛОССЯ:
• відновлює структуру пошкодженого волосся, фарбованого, пересушеного волосся
• підсилює природний блиск і красу живого волосся, усуває посічені кінчики
• живить кутикулу волосся і зміцнює коріння волосся, прискорює ріст волосся,
• відновлює посічені кінчики волосся,
• бореться з сухістю шкіри і лупою.
Арганова олія використовується марокканськими і європейськими жінками як ефективний засіб для росту вій, брів і зміцнення нігтів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • 250мл
Классификация:
Органическая
Тип кожи:
Все типы
Продавец
lamariposa
Bellemaroc
Киев
70% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?