Все категории
Добавить товар

Ампула medi-peel melanon x ampoule омолаживающая сыворотка против пигментации

675 грн -2% 665 грн
Описание

Ампула Medi-Peel Melanon X Ampoule зменшує глибину зморшок, усуває гіперпігментацію та вирівнює тон, надаючи гладкості, пружності та сяйва. Засіб бореться з тьмяністю, ущільнює та підтягує, заповнює нестачу вологи, розгладжує шкіру в районі носогубних складок, навколо очей та рота.

Активні компоненти засобу нормалізує активність клітин меланоцитів, що відповідають за пігментацію. Так продукт запобігає появі пігментних плям і освітлює вже існуючі, освітлює ластовиння, сліди від акне, допомагає у боротьбі з мелазмою.

Засіб з легкою текстурою швидко вбирається, зволожує і пом'якшує, має освіжаючий аромат завдяки вітамінам у складі. Не викликає роздратування.

Ліпосомальна технологія транспортує компоненти, дозволяючи їм працювати у глибоких шарах епідермісу, стабілізує активи та підвищує ефективність ампули.

Основні компоненти, що діють:

Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту камелії японської, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, та блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.

Ретиніл пальмітат - форма вітаміну A, яка надає виражену омолоджуючу дію, прискорює процеси регенерації клітин в епідермісі. Має ліфтинг-ефект, надає легку освітлювальну дію.

Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) - пептид-міорелаксант, розслаблює лицьові м'язи, за рахунок чого бореться з мімічними зморшками.

Арбутин - потужний освітлювальний актив, відбілює пігментацію і перешкоджає синтезу меланіну, усуває тьмяність і нерівний тон.

Ніацинамід (вітамін B3) вирівнює загальний тон, покращує колір обличчя, стимулює вироблення колагену, освітлює, уповільнює транспортування меланіну в епідерміс, зміцнює гідроліпідну мантію.

Пантенол (вітамін B5) знімає почервоніння і свербіж, зміцнює гідроліпідний бар'єр, перешкоджає випаровуванню вологи, сприяє відновленню.
SingGreen - комплекс з екстрактів папайї, яблука, винограду та сливи. М'яко відлущує, вирівнює тон і розгладжує.

Аскорбіл фосфат натрію - стабільна форма вітаміну С, відбілює пігментацію, блокує процес запалення, нейтралізує оксидативний стрес і стимулює вироблення власного колагену, за рахунок чого підвищує пружність і щільність.

Аскорбінова кислота - форма вітаміну C, яка надає антиоксидантну дію, захищаючи клітини від вільних радикалів, за рахунок чого уповільнює процес старіння, а також перешкоджає появі пігментації і вирівнює тон.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: повністю відкрийте ампулу, натисніть на ковпачок, щоб набрати засіб, і нанесіть його на обличчя, особливу увагу приділяючи зонам з пігментацією та віковими змінами. Розподіліть по масажним лініям.

50мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Питание Тонизирующее

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?