Все категории
Добавить товар

Сироватка з азелаїновою кислотою q+a azelaic acid facial serum - 30 мл

490 грн
Описание

Активні компоненти:
Азелаїнова кислота - має антибактеріальні, протизапальні та відлущувальні властивості, також пригнічує зростання хвороботворних бактерій, які є причиною розвитку акне. Стимулює процеси оновлення, зменшує видимість пір, вирівнює тон та текстуру шкіри. Допомагає усунути сліди та шрами від прищів, та сприяє загоєнню присутніх запальних елементів без утворення рубців. Покращує стан шкіри з куперозом та розацеа, знімає почервоніння та свербіж на запалених ділянках шкіри, зменшує виразність судинних куперозних «зірочок». Уповільнює синтез меланіну, що перешкоджає появі пігментних плям.
Алое вера - зволожувальний компонент, який не забиває пори та запобігає появі жирного блиску, ліквідує почервоніння та свербіж. Стимулює судинний кровообіг, активізує клітини шкіри, що синтезують колаген, еластин, гіалуронову кислоту, що відповідають за пружність та еластичність тканин. Має бактерицидні та тонізуючі властивості. Зменшує чутливість та болючі відчуття в період активних запалень та алергічних реакцій, а також прискорює загоєння ушкоджень, ран та мікротріщин.
Цинк PCA – регулює процес вироблення себуму, усуває його надлишок та матує шкіру, активно бореться з мікробами та бактеріями, заспокоює запалення та відновлює цілісність шкірного покриву.
Спосіб застосування:
Кілька крапель сироватки нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, розподілити м'якими масажними рухами та після вбирання закрити зволожувальним кремом. Можна використовувати на щоденній основі при ранковій або вечірній рутині.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • 30мл
  • Другой
Классификация:
Аптечная Гипоаллергенная Дерматокосметика Масс маркет Мидл маркет Натуральная Нишевая Органическая Проффесиональная Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Антицеллюлитные Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?