Все категории
Добавить товар

Живильний зволожуючий шампунь - beaver nutritive moisturizing shampoo

450 грн
Описание

Живильний зволожуючий шампунь - Beaver Nutritive Moisturizing Shampoo
TM BEAVER Professional
258ml - 400 грн
768ml - 800 грн

При покупці трьох одиниць косметичних засобів для волосся ТМ BEAVER Professional діє знижка 10%.
При настпуному замовленні діє знижка клубу - 20%

Сухе, тьмяне, сплутане і ламке волосся в наш час не вирок, а цілком вирішувана проблема. Лабораторією BEAVER розроблена унікальна формула для зволоження і живлення сухого і ослабленого волосся. Шампунь Nutritive Moisturizing Shampoo створений для м'якого очищення волосся і шкіри голови, а також регуляції ліпідного балансу. Завдяки комплексу живильних компонентів шампунь з подвоєною силою живить волосся по всій довжині, зміцнює і відновлює на структурному рівні. Насичує вологою і допомагає утримати її всередині волосся. Вже після першого застосування шампуню, волосся стає еластичним, м'яким, слухняним з чарівним блиском.

Рекомендуємо регулярне застосування шампуню для повного усунення ознак сухості волосся і повернення йому гладкості, і життєвої сили. Фахівці рекомендують застосовувати після шампуню, відновлюючий кондиціонер Nutritive Repairing Conditioner, для завершення ритуалу по догляду за волоссям.

Спосіб застосування: Невелику кількість шампуню спінити в долонях і нанести на зволожене волосся. Масажувати до утворення піни. Ретельно змити чистою водою, промиваючи волосся по всій довжині. Повторити процедуру для досягнення кращого результату.

Активні компоненти:
Значення pH фактора pH 5.5 - 6.5
Гідролізований білок пшениці підтримує фізіологічний рівень зволоженості рогового шару, покращує водний баланс волосся, запобігає зневодненню, зміцнює структуру волосся, надає блиск і гнучкість волоссю, потовщує його.
Гідролізований кератин насичує волосся необхідними амінокислотами, зміцнює стрижень волосся, відновлює пошкоджене волосся і попереджає його ламкість.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары