Все категории
Добавить товар

Комплексний догляд від випадіння волосся та активації росту

855 грн -7% 800 грн
Описание

Випадає волосся?🥲
Обов’язково спробуйте цей набір!💗

Комплексний догляд від випадіння волосся та активації росту

До набору входить:
💗Шампунь проти випадіння волосся. Підходить для всіх типів волосся, після кератину та ботоксу (не містить лаурит сульфату і порабенів).
Шампунь зміцнює волосяні цибулини. Стимулює процес росту волосся, живить та глибоко зволожує волосся. Захищає від впливу УФ випромінювання. Надає волоссю об’єм та шовковистість. Містить колаген, вітаміни групи В5, вітамін Е, кератин. Об’єм 250мл.
💗Маска проти випадіння і для росту волосся. Маска ефективно бореться з випадінням волосся і зволожує волосся по всій довжині. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють ріст і протидіють випадінню. Містить екстракт пивних дріжджів, які збагачені великою кількістю вітамінів. Масло гірчиці є ефективним природним стимулятором росту волосся. Також містить висококонцентровані вітаміни групи А, С, Е, Pro-Vitamin B-5, який доглядає за неслухняними пасмами та робить їх шовковистими. Спосіб використання: наносити на чисте волосся по всій довжині на 10-20хв, ретельно змити. Об’єм 300мл.
💗Сироватка проти випадіння волосся. Повністю натуральний засіб. Живить шкіру голови, стимулює ріст волосся, зменшує випадіння, відновлює структуру волосся, робить волосся блискучим та шовковистим, усуває лупу та свербіж. В основі складу є екстракт кореню женьшеню, аргінін, ментол, вітаміни групи В, цинк. Спосіб використання: наносити на корені волосся 2-3 рази на тиждень, не змивати. Рекомендовано використовувати 3-4 місяці. Об’єм 100мл.
💗
Спрей проти випадіння для активного росту волосся. Відновлює волосся, надає блиску, укріплює, покращує ріст волосся, захищає від ламкості. Спосіб використання: наносити по всій довжині на вимите вологе або сухе волосся, не змивати. Об’єм 100мл
💗Скраб для шкіри голови з протеїнами пшениці, мигдалю та ментолу. Скраб-пілінг покращує кровообіг, попереджає виникнення лупи, пробуджує ріст сплячих волосяних цибулин, надає волоссю об’єм, глибоко зволожує шкіру голови. Скраб має повністю натуральний склад. Об’єм 250мл.

💳Ціна набору 855грн
💗Шампунь 185грн
💗Маска 185грн
💗Сироватка 185грн
💗Спрей 140грн
💗Скраб 210грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
natali110186
Natali110186
Супер-продавец
Бровары
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары