Все категории
Добавить товар

Коллаген для восстановления кожи, collagen skin renewal, natrol, 120 таблеток

919 грн
Описание

Колаген – це білувато-сіруватий порошок схожий на борошно або сухе молоко. Він є основою сполучних тканин усіх органів, забезпечуючи міцність, стійкість до навантажень, еластичність. З нього складаються наші суглоби, м'язи, зв'язки, кістки. Колаген знаходиться в глибоких шарах шкіри, створюючи спільно з еластином її каркас, завдяки йому шкіра виглядає пружною і підтягнутою. Наш організм виробляє колаген природним шляхом, до 25 років проблем з колагеном не виникає, але з віком його кількість знижується, що призводить до появи перших мімічних зморшок, зв'язки втрачають свою цілісність і можливість повертатися в початковий стан. Тому цей інгредієнт необхідний у вигляді харчових добавок, а також повинен бути присутнім в косметичних засобах: масках, кремах, сироватках. Колаген для відновлення шкіри від Natrol® містить пептиди колагену, які підтримують здоров'я шкіри і покращує її зовнішній вигляд, що було продемонстровано в ході клінічних досліджень.

Опис:
Покращена формула
Згладжування зморшок підтверджено клінічними дослідженнями
Підвищує пружність і тонус шкіри
Результати всього за 4 тижні
Біологічно активна добавка
Verisol®: краса зсередини

Колаген для красивої шкіри

Колаген необхідний для підтримки структури шкіри, щоб вона залишалася молодою і здоровою. Проте з віком вироблення колагену скорочується. Дрібні і глибокі зморшки, втрата тонусу і еластичності шкіри — це ознаки зниження рівня колагену.

Перевірені результати

Колаген для відновлення шкіри від Natrol® містить пептиди колагену, які підтримують здоров'я шкіри і покращує її зовнішній вигляд, що було продемонстровано в ході клінічних досліджень.

Збільшує кількість речовин для вироблення шкірою колагену на 65%
Підвищує рівень еластину на 18%
Скорочує обсяг зморшок навколо очей на 20%

Шкіра виглядає молодше

Колаген для відновлення шкіри від Natrol® надає шкірі більш молодий зовнішній вигляд завдяки формі колагену, яка, згідно з клінічними дослідженнями, згладжує зморшки, а також підвищує пружність і тонус шкіри. В ході двох клінічних досліджень шкіра стала виглядати помітно краще всього за чотири тижні.

Принцип дії

Колаген для відновлення шкіри від Natrol® містить пептиди колагену з клінічно підтвердженою ефективністю, які стимулюють природне вироблення колагену організмом. Крім того, вітамін с допомагає спростити вироблення колагену і захищає клітини від дії вільних радикалів.

Згладжує зморшки
Підвищує еластичність шкіри
Покращує тонус і пружність шкіри
Допомагає боротися з целюлітом
Результати всього за 4 тижні

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 3 таблетки один раз на день.

Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, целюлозна камедь, дикальцію фосфат, діоксид кремнію, магнію стеарат, метилцелюлоза, гіпромелоза, гліцерин.

Не містить:
Молока, яєць, риби, молюсків і ракоподібних, деревних горіхів, арахісу, пшениці, сої, дріжджів, штучних барвників та ароматизаторів, доданого цукру і консервантів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары