Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Сонцезахисний крем для дітей

499 грн -6% 474 грн
Описание

Сонцезахисний крем для дітей з SPF 50+ FLOSLEK, 50 мл

Опис товару

Відмінний захист вразливої шкіри діточок від негативного впливу ультрафіолету на пляжі, в горах і просто під час прогулянки! Одразу після нанесення створює на шкірі невидимий бар’єр, що захищає від сонячних опіків завдяки максимально високому ступеню захисту SPF 50+. Живильні та зволожуючі компоненти у формулі крему запобігають пересушуванню, долають шорсткість, підтримують шкіру дитини добре зволоженою, еластичною та гладенькою. Легко поглинається, не залишаючи відчуття липкості.
Рекомендований для дітей від 6 місяців.
Дерматологічно тестований. Веганський продукт.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд
FLOSLEK LABORATORIUM

Вага
50 мл

Країна виробництва
ПОЛЬЩА

Застосування

Для зовнішнього використання нанести на шкіру обличчя й тіла дитини за 30 хвилин до виходу на сонце, рівномірно розподілити. Повторювати нанесення кілька разів на день.
Запобіжні заходи
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення небажаних реакцій звернутися до лікаря. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-15:00), а також користуйтеся засобами з необхідним саме для вашої шкіри рівнем захисту. Тривале перебування на сонці є серйозною загрозою для вашого здоров'я. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад (INCI):
Вода, октокрилен, C12-15 алкілбензоат, діоксид титану (нано), етилгексил стеарат, бутилметоксидибензоїлметан, гліцерин, полігліцерил-4 ізостеарат, цетил PEG/PPG-10/1 диметикон, гексиллаурат, масло ши, бутиленгліколь дикаприлат/дикапрат, циклопентасилоксан, кремнезем, диметикон, мікрокристалічний віск, гідрогенізована касторова олія, хлорид натрію, токоферил ацетат, парафін, віддушка, цетилдиметикон, метилпарабен, PEG-8, токоферол, аскорбілпальмітат, аскорбінова кислота, лимонна кислота, циклогексасилоксан, пропілпарабен.

Стать
Дітям

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?