Класичний китайський напій. Еліксир вічної молодості, стрункості і краси. Та й
просто неймовірно смачний і корисний чай Пуер!
У чому особливість пуерів? На відміну від звичайного чаю, пуер - це
витриманий, ферментований чай, який з кожним роком стає тільки краще і
смачніше. Відзначився пуер і способом заварювання. На відміну від класичного
чаю, його можна заварювати до 7 разів! Його смак при кожному заварюванні НЕ
буде згасати, навпаки - кожне нове заварювання допоможе розкрити нові грані
смаку вашого улюбленого чаю.
Спочатку залийте достатню кількість чаю Пу-Ер "Бінг ча Шу" окропом, через 30
секунд злийте воду - так ви очистите листя від пилу і бруду. Тепер залийте
чай і настоюйте його 1-3 хвилини. Все готово!
Насолоджуйтесь неповторним смаком китайського чаю!