Всі категорії
Додати товар

Срібна каблучка подвійна з позолотою та білими фіанітами різного розміру лк-0246поз-юдк

1660 грн
Опис

Срібна каблучка подвійна з позолотою та білими фіанітами різного розміру ЛК-0246поз - цікавий варіант на кожен день чи найближче свято. Зручна та стильна, вона підкреслить вашу неповторність та додасть вашому образу шарму. Такі прикраси «з характером» дуже популярні сьогодні, бо в них відчувається замисел митця. Ми виготовляємо прикраси вже багато років, та знаємо всі ваші потреби. Гладенька поверхня, яскравий блиск гарно підібраних камінців, індивідуальний дизайн - ось, що вам потрібно. Тому каблучку зі срібла можна вдягати під будь-який гардероб. Діловий образ стане більш романтичним, вечірнє вбрання - сяючим, а зручний кежьюал - більш вишуканим. До каблучки гарно підійдуть сережки та срібні кольє з нашого асортименту, або браслет чи гарненький підвісок на ланцюжку.

Купити срібну каблучку для неї в інтернет-магазині Alisa JEWELRY можна з наступним розміром: 15, 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5, 18, 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5, 21. Якщо вам важко визначитися з вірними габаритами, наші консультанти з радістю вам допоможуть. Ми підберемо для вас потрібний розмір та відповімо на всі питання по правильному догляду за прикрасами.

Каблучка срібна на подарунок - це правильне рішення. Її можна використати, як каблучку для пропозиції. Вона добре буде поєднуватися з вашим стилем та іншими прикрасами, що ви полюбляєте носити. Якщо ви вирішили зробити подарунок, ми гарно запакуємо коштовність зі срібла, щоб ви змогли одразу відправити її адресату. Ця послуга може бути доповнення листівкою, або більш індивідуальною коробочкою, яку ви можете подивитись в нашому каталозі футлярів для ювелірних виробів. Все можна робити не виходячи з дому, тому скористайтеся нашими послугами на повну.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?