Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag asti xkh коричневий

859 грн
Опис

Класичний рюкзак-сумка колекції Asti ідеально підходить як для спортивного стилю, casual, так і для ділових аутфітів і вечірніх образів.
Лаконічний дизайн, якісні матеріали та практичність - головні його переваги
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені два магніти для передніх кишень. Основне відділення на блискавці.
Шлейки. Шлейки виконують роль плечових ременів для рюкзака. За особливою технологією можуть виконувати роль плечового ременя для сумки. Довжина регулюється за допомогою регулятора.
Функціоналість. Всередині рюкзака одне відділення, у якому є дві маленькі відкриті кишені та одна кинешя на блискавці. Спереді сумки-рюкзака дві кишені на магнітах. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.
Розмір: 37/36/14 см
Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
marin...
Sambag
Супер-продавець
Рівне
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари