Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак рол sambag rolltop double - тканиний чорний

2350 грн
Опис

Рюкзак трансформер колекції Roll створений для потреб міста. Місткий та функціональний поміщає всі необхідні речі щодня.

Характеристики:

- Матеріал верху: Поліестр підвищеного рівня зносостійкості. Матеріал водовідштовхувальний, стійкий до вицвітання, еластичний (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

- Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

- фурнітура. Блискавки із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

- шлейки. Плечові ремені, що надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків трикутниками. Довжина регулюється за допомогою трищілинки.

- функціональність. Зовні рюкзака спереду одна прихована кишеня на блискавці та додаткова кишеня-бананка з безліччю відділень та кишень. У середині рюкзака два великі відділення, одне з них під ноутбук до 14 дюймів (залежіть від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета) та дві кишені. З іншого боку середини кишеню на блискавці і дві відкриті кишені. Ви можете трансформувати цей рюкзак окремо в бананку та рюкзак, і носити їх як разом, так і окремо. Бананка відкріплюється та комплектується ремнем для носіння.

Розмір: 41*27*18 у згорнутому вигляді.

🚚 Відправляємо: Нова пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або при отриманні на пошті)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Розмір:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
81% виконаних замовлень
Був

Схожі товари