Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag zard lrt - серий

1090 грн
Опис

Рюкзаки колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли гаяти ні секунди.

Вони знадобляться як для подорожей, так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.
Виглядають на спині акуратно і при цьому мегамісткі: поміститься вода, одяг, особисті речі, будь-які дрібниці, необхідні для умов міста.

Характеристики:

Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив. Спинка має форму: ущільнена піноматеріалом.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, водостійкий, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлено два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою трищілинки.

Функціональність. Зовні з боків дві відкриті кишені. По спинці дві кишені на блискавці, одна з яких підходить під формат А4. Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір гаджета). Відділення надійно захищене піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишеню на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір: 46*28*13

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або при отриманні)

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Розмір:
Принт:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
77% виконаних замовлень
Був

Схожі товари