Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак ролл sambag rolltop double чорний

2099 грн
Опис

Рюкзак трансформер колекції Roll створений для потреб міста. Місткий та функціональний поміщає усі необхідні речі на кожен день.
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на матеріал верха зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби поліестру та швів ззовні.

Фурнітура. Блискавки з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшеням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків трикутниками. Довжина регулюються за допомогою трищелівки.

Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду одна прихована кишення на блискавці та додаткова кишення-бананка з безлічю відділень та карманів. В середині рюкзака два великих відділення, одне із них під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету) та дві кишені. З іншого боку середини карман на блискавці та два відкритих кармани. Ви можете трансформувати даний рюкзак окремо в бананку та рюкзак, і носити їх як разом, так і окремо. Бананка відкріплюється та комплектується ременем для носки.

Розмір: 41*27*18 в згорнутому вигляді.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Розмір:
Продавець
marin...
Sambag
Супер-продавець
Рівне
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари