Всі категорії
Додати товар

Нічна живильна маска для губ з ароматом ягід laneige lip sleeping mask berry 3 г

105 грн
Опис

Нічна маска для губ LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry в мініатюрі. Найпопулярніший варіант маски – з ароматом ягід, з ніжним солодким ароматом. Маска дбає про тебе, поки ти спиш. Допомагає відновити шкіру, позбутися сухості та наситити корисними компонентами.

Гіалуронова кислота та мінеральна вода відмінно зволожують шкіру на всіх шарах, утримуючи всередині крапельки вологи і не даючи їй пересихати. Компоненти утворюють особливу захисну плівку, яка живить губи вночі та захищає протягом усього дня. Активується вироблення колагену та еластину, уповільнюються процеси старіння та в'янення.

Екстракт полуниці насичує амінокислотами, мінералами та жирними кислотами. Нормалізує обмін речовин та мікроциркуляцію крові. Повертає пружність та здоровий рівний тон.

Екстракт берези має протизапальну та ранозагоювальну дію. Бореться з утворенням тріщин і ранок і затягує вже існуючі. Знезаражує та заспокоює запалені ділянки.

Екстракт лохини зміцнює стінки судин і капілярів, робить їх більш стійкими до зовнішніх подразників. Живить і повертає губам природну красу та гладкість.

Маску для губ LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry можна наносити на ніч, товстим шаром і вранці витерти спонжем або серветкою. А так само маску можна використовувати протягом дня як бальзам, щоб зволожити та захистити свій губи.

Мініатюра ідеально підходить для того, щоб носити маску із собою в сумочці, брати в подорож або купити комусь як презент.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irene...
Ksysh
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари