Всі категорії
Додати товар

Догляд за губами revision skincare youthfull lip replenisher 9.4g.

550 грн -19% 450 грн
Опис

Новий, не відкривався, запаянний, приїхав з США, повнорозмір 9,4 г.

Остаточне рішення для молодості губ, YouthFull Lip Replenisher™ від Revision Skincare відновлює молодість за допомогою науково вдосконаленої формули, спрямованої на видимі ознаки старіння губ. Ця запатентована формула відновлює зовнішній вигляд об'єму та контуру. Потужні антиоксиданти захищають від стресових факторів навколишнього середовища. Гіалуронова кислота забезпечує миттєве та інтенсивне зволоження, допомагаючи губам виглядати повнішими та молодшими.

Ключові інгредієнти:

Молодіжний комплекс. Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-38 і Dipalmitoyl Hydroxyproline: допомагають відновити зовнішній вигляд молодих губ
Гіалуронова кислота: миттєво зволожує губи, наповнює їх, а також розгладжує лінії та зморшки.
Антиоксидантний захист. Зелений чай, аскорбат THD (науково вдосконалена та високостабілізована форма вітаміну С) і вітамін Е: потужне трио антиоксидантів діє синергетично, допомагаючи захистити від шкідливих факторів навколишнього середовища
Заспокійлива та відновлююча суміш олії ши та неомилюваних речовин олії ши, неомилюваних речовин олії насіння соняшнику, ефірів жожоба, екстракту портулака волосистого: допомагає відновити й утримувати вологу, одночасно заспокоюючи губи, допомагає підвищити зовнішній вигляд об’єму губ.
Ключові переваги:

Допомагає відновити зовнішній вигляд молодого об’єму та контуру губ, підвищуючи чіткість губ
Негайне зволоження, яке помітно наповнює губи та розгладжує лінії та зморшки
Довготривале зволоження заспокоює сухі, зневоднені губи
Довготривала формула забезпечує максимальну ефективність
Відновлює природний, здоровий колір губ
Містить антиоксидантні властивості (не має SPF або містить сонцезахисний крем)

Як використовувати
Нанесіть на губи масажними рухами. Використовуйте тричі на день для досягнення оптимальних результатів або за потреби. Використовуйте окремо або накладайте на ваш улюблений колір губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари