Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ lip balm grown alchemist

680 грн
Опис

Самостійність на офіційному сайті 24 доларів (приблизно 950 грн)

12 мл

Цей глибоко поживний бальзам для губ є бестселером завдяки миттєвому та тривалому зволоженню завдяки антиоксидантним і збагаченим вітамінами біоактивним рослинним інгредієнтам. Ця чиста формула ковзає як уві сні, миттєво згладжуючи нерівності, кондиціонуючи губи та забезпечуючи видиме полегшення сухості без жодних інгредієнтів на основі нафти.

Легкі та нежирні олії ши, шипшини, жожоба та солодкого мигдалю глибоко проникають у шкіру, швидко вбираються, заспокоюють і зволожують губи, створюючи ідеальну основу для нанесення помади. Екстракт і аромат свіжого кавуна пожвавлять губи та настрій, а також допоможуть губам відновитися після пошкоджень, нанесених сонцем, вітром або холодною погодою.

Очищений екстракт кавуна, багатий на вітаміни та каротиноїди, помітно забезпечує чудове зволоження, покращуючи зовнішній вигляд сухих і потрісканих губ. Антиоксидантні тригліцериди з олії ши та олії жожоба живлять, помітно покращують текстуру губ і помітно захищають губи. Солодкий мигдаль і шипшини, багаті на фітостерини, незамінні жирні кислоти та вітаміни, роблять губи еластичними, мають гладкий і гладкий вигляд. Очищений екстракт кавуна, багатий каротиноїдами та вітамінами, помітно забезпечує чудове зволоження, покращуючи зовнішній вигляд сухих і потрісканих губ.

Нанесіть невелику кількість на кінчики пальців і рівномірно розподіліть по губах, щоб забезпечити поживну та зволожувальну дію. Миттєво кондиціонує сухі губи, використовуйте так часто, як забажаєте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари