Всі категорії
Додати товар

Sierra bees, органічний бальзам для губ, масло какао, 1 шт., 4,25 г

90 грн
Опис

Органічні бальзами для губ Sierra Bees
Містить виготовлений екологічним способом бджолиний віск, оливкову та соняшникову олії, вітамін E
Етичний продукт, який має сертифікат USDA Organic і не містить ГМО
Виготовлено з екологічно безпечних і біорозкладних інгредієнтів
Продукт не містить сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів і не тестується на тваринах
Органічний склад сертифіковано Oregon Tilth
Bee good to your Lips!

• Гранат • Крем-брюле • Мед • М’ята • Масло ши й арганова олія • Без ароматизаторів

Наш органічний бджолиний віск, сертифікований Міністерством сільського господарства США, постачається професійними бджолярами, які працюють відповідно до наших суворих соціальних, екологічних і економічних вимог.

Ми купуємо бджолиний віск, що має сертифікат USDA Organic, у перевірених бджолярів, котрі часто є представниками третього або четвертого покоління в цій галузі та мають багаторічний практичний досвід. Їхні доходи залежать від етичного й гуманного збору неочищеного воску та меду. Вони пишаються тим, що рік за роком виробляють високоякісну продукцію, не завдаючи шкоди бджолам та природі загалом.

Збір органічного бджолиного воску для наших продуктів відбувається на організованих пасіках або в дикій природі, де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити гарний догляд за бджолами. Постійно стежачи за вуликами, бджолярі можуть бути певними, що бджоли здорові та добре харчуються протягом року, особливо під час посухи або морозів. Багато бджолярів використовують дерев’яні вулики, які підвішують на дерева, щоб дикі тварини не могли заважати бджолам.

До того ж, більшість наших бджолярів беруть участь у постійних державних і університетських дослідженнях. Ці важливі дослідження мають на меті розробити ліпші способи поводження з бджолами та захистити їх у їхньому природному середовищі існування.

Органічний бджолиний віск — це екологічний натуральний продукт від матінки-природи. Наше завдання — захищати бджіл, щоб вони й надалі запилювали рослини та виробляли високоякісний органічний бджолиний віск для наших нащадків.

Інші інгредієнти
Олія маслини європейської (Olea europaea)*, бджолиний віск (Cera alba)*, масло какао (Theobroma cacao)*, соняшникова олія (Helianthus annuus)*, токоферол (вітамін Е).

* Органічний інгредієнт

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари