Всі категорії
Додати товар

Bb-крем із пептидами enough 8 peptide sensation pro bb cream - 50 мл

188 грн
Опис

Код 2480

BB крем ENOUGH 8 Peptide Sensation Pro BB Cream забезпечує ідеальне, але природне покриття, приховуючи різні дефекти шкіри, такі як почервоніння, судинні сіточки, пігментні плями і прищі.

Цей BB-крем має високий рівень покриття, але легко наноситься на шкіру, не створюючи ефекту маски, не забиваючи пори і зберігаючись протягом усього дня. Завдяки унікальному комплексу органічних екстрактів та інших активних компонентів, крем додатково доглядає шкіру, зволожуючи її, захищаючи від лущення, освітлюючи пігментні плями, запобігаючи появі запалень і надаючи антивікову дію.

Крем не вимагає підбору відтінку, оскільки він підлаштовується до будь-якого тону шкіри.

Склад:
До складу входить комплекс пептидів, що стимулюють синтез колагену та еластину, що підвищує пружність шкіри, розгладжує її та запобігає появі зморшок, забезпечуючи ботулоподібний ефект.
Ніацинамід сприяє виробленню власного колагену, відновлює та покращує бар'єрні функції шкіри, знижує втрату вологи, освітлює пігментацію та пом'якшує шкіру, звужує пори та заспокоює подразнення.
Гіалуронова кислота забезпечує тривале зволоження, захищає шкіру від зневоднення та появи зморшок, стимулює клітинне оновлення та сприяє загоєнню ран та тріщин.
Токоферол ацетат захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та окислення, інтенсивно насичує її вітамінами.
Алантоїн пом'якшує, зволожує, звужує пори, зменшує запалення та заспокоює подразнену шкіру.

Нанесіть крем на підготовлену шкіру обличчя тонким рівномірним шаром.
Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари