Всі категорії
Додати товар

Палітра для контурингу topface maestro academy mineralist contour

340 грн -8% 315 грн
Опис

Вік: 18+
Об'єм: 1шт
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Туреччина
Зроблено в: Туреччині
No: 002 Sculpt

Палітра для контурингу від Topface була створена, щоб ніжно підкреслити вашу природну красу та приховати деякі вади. Завдяки мінеральному комплексу пігменти легко лягають на шкіру, створюючи ефект натуральних контурів. А зволожувальні компоненти захищають від сухості, забезпечуючи здоровий і свіжий вигляд. Палетку зручно брати із собою, що дає змогу підтримувати макіяж упродовж усього дня.

 Палітра Maestro Academy Mineralist Contour додасть глибини та контрасності та денному, і вечірньому образу, позаяк поєднує в собі контур, хайлайтер і бронзер у найточніших натуральних відтінках. Скульптори допоможуть візуально скуригувати риси обличчя — зробити виразнішими лінії підборіддя, підкреслити вилиці та зменшити ширину носа. Бронзер додасть ефект розкішної літньої засмаги. Делікатний хайлайтер виділить вилиці та надасть шкірі ефект лоска. Оксамитова текстура продуктів чудово наноситься й розтушовується в м'який серпанок без плям. Можна наносити окремо або змішувати, отримуючи нові цікаві кольори під будь-який настрій. Палітра Topface Maestro Academy — must have будь-якої косметички, оскільки може слугувати і тінями для повік. Обладнана великим дзеркалом. Склад збагачений мінеральним комплексом і скваланом для турботи про шкіру.

Спосіб застосування:

Ви можете змішати відтінки або користуватися кожним кольором окремо. Покрийте проблемні зони темною пудрою, щоб домогтися ідеального кольору обличчя й надати образу завершеність. За допомогою пензлика для контурування нанесіть бронзер уздовж натуральних тіней обличчя: у западинах вилиць, зовнішнє коло чола, з боків носа та по лінії щелепи. Нанесіть рум'яна на витичні вилиці, а хайлайтер — на найвищі частини обличчя: середину чола, середину носа, кінчик підборіддя та верхню частину вилиць.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари