Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тональний крем із колагеном enough collagen moisture foundation spf 15

290 грн -7% 270 грн
Опис

Тональна основа з колагеном Enough Collagen Moisture Foundation SPF 15

Відтінки:
💙 No 13 — світлий бежевий.
💙 No 21 — натуральний бежевий.

Створює ідеальне рівне покриття, вирівнює колір обличчя, надає йому сяйва та свіжості. Крем із високою стійкістю, тримається весь день — не скочується, не розчиняється, не спливає, не провалюється в пори, не окиснюється й не темніє. Прекрасно приховує недосконалості шкіри без ефекту маски, не підкреслюючи лущення, не забиваючи пори та не провокуючи жирного блиску.

Текстура засобу досить щільна, з насиченим пігментом, який добре приховує посклянку та легко розподіляється, але водночас і лягає як друга, повністю чиста та здорова шкіра.

Після нанесення тональний крем підлаштовується під колір шкіри впродовж декількох хвилин і створює ефект природного макіяжу. Абсолютно немає відчуття маски на обличчі. А злегка сатиновий фініш і надає шкірі здорового сяйва.

Аромат — ніжний, квітковий, ненав'язливий.

Має легкий ступінь захисту від сонця SPF 15. На кожен день — те, що потрібно.

🌿 Основні компоненти:

- Колаген — зволожує й живить шкіру в найглибших шарах епідермісу, створюючи на її поверхні невидиму захисну плівку, яка не дає волозі випаровуватися, покращує тургор шкіри, розгладжуючи та вирівнюючи її поверхню, підвищує пружність і еластичність, бореться з дрібними зморшками, освітлює пігментацію.
- Екстракт центели азійської — стимулює синтез колагену й еластину, має протизапальну дію, покращує мікроциркуляцію крові та зміцнює стінки судин.
- Гіалуронова кислота — зволожує живить, згладжує шкіру, покращує колір обличчя, надає сяйва.

💙 Застосування: На очищену, зволожену шкіру нанести необхідну кількість тонального засобу, ретельно розтушувати.
Це кремовий флюїд, який розподіляється на шкірі будь-яким засобом — сухим/вологим спонжем, пензлем, пальцям. ️Для легкого нанесення досить й одного натискання дозатора-помпи, для щільнішого — кілька.
💙 Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл