Всі категорії
Додати товар

Bivatracin биватрацин спрей антибактеріальний 150 мл єгипет

399 грн
Опис

Склад:
Кожні 150 мл спрею містять:
Неоміцину сульфат 165 000 М.О.
Бацитрацин цинку 12 500 М.О.
Гідрокарбоновий аерозоль до 150 мл

Властивості:
🔶Бацитрацин - поліпептидний антибіотик, який пригнічує синтез клітинної стінки бактерій. Бацитрацин особливо активний проти грампозитивних мікроорганізмів, таких як ß-гемолітичні стрептококи, стафілококи та деякі грамнегативні патогени. Резистентність до бацитрацину зустрічається вкрай рідко.

🔶Неоміцин - аміноглікозидний антибіотик, який пригнічує синтез бактеріального білка. Активний проти грампозитивних і грамнегативних бактерій.

Завдяки застосуванню комбінації цих двох антибіотиків досягається широкий спектр дії цього засобу та синергізм дії проти ряду мікроорганізмів, наприклад, стафілококів.

Показання:
Застосовують для лікування та профілактики інфекцій, спричинених мікроорганізмами, чутливими до неоміцину та/або бацитрацину: бактеріальні інфекції шкіри обмеженої поширеності.

Спосіб застосування та дози:
Зовнішньо. Перед застосуванням добре збовтати. Розпилювати аерозоль тонким шаром з відстані 20-25 см на уражені ділянки 2 - 4 рази на добу дорослим і дітям; за необхідності - під пов'язку. Площа нанесення порошку не повинна перевищувати 1% площі поверхні тіла (що відповідає розміру долоні пацієнта).

При місцевому застосуванні доза неоміцину для дорослих та дітей віком до 18 років не повинна перевищувати 1 г/добу (приблизно 200 г порошку для зовнішнього застосування) протягом 7 днів.

Для пацієнтів літнього віку з порушеннями функції печінки/нирок корекція дози не потрібна.

Протипоказання:
✔ підвищена чутливість до бацитрацину, неоміцину, аміноглікозидних антибіотиків, допоміжних речовин препарату;
✔ інфекції зовнішнього слухового проходу з перфорацією барабанної перетинки;
✔ застосування порошку для лікування інфекцій очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл