Всі категорії
Додати товар

Гідролат винограду 250 мл з розпилювачем

147 грн
Опис

Гідролат винограду зі свіжих плодів – це повноцінний догляд та повернення здоров'я сухій та втомленій шкірі. Біологічно активні корисні речовини та кислоти, мікроелементи та вітаміни, дубильні компоненти забезпечують продукту сильні антиоксидантні властивості, а шкірі – захист від вільних радикалів та ультрафіолетового випромінювання.

Купити гідролат винограду слід для зволоження шкіри, усунення лущення, надмірної сухості та відчуттів стягнутості. Цілюща вода здатна
регенерувати пошкоджені та запалені вогнища на епідермісі, відновлювати його цілісність та гладкість. При регулярному використанні гідрозолю винограду можна усунути висипання та чорні крапки, зробити обличчя чистим, свіжим та привабливим.

Радимо виноградний гідролат для освітлення епідермісу від пігментних плям, ластовиння. А головне, засіб результативно зменшує зморшки, активуючи вироблення в клітинах колагену та еластину. Це уповільнить вікові зміни шкіри та збереже її молодість.

Для волосся виноградний спрей також незамінний. Він попередить появу посічених кінчиків, ламкість і випадання, а також усуне тьмяність. Також це додатковий термозахист від високих температур.

Гідролат винограду можна застосовувати для шкіри та волосся в концентрованому або розбавленому вигляді. Тонік для шкіри та волосся, вітамінний лід, спрей волосся, продукт для ополіскування волосся, вмивання обличчя та інше. Збагачують фруктовою водою натуральну косметику.

У холодильнику до 4 місяців, у замороженому вигляді не більше 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне Матуюче Живлення

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?