Всі категорії
Додати товар

Гідролат чистотілу від gz 1 літр

266 грн
Опис

Увага! Оптова фасування, виготовляється на замовлення по передоплаті протягом 2-7 днів з дня оплати замовлення, залежно від наявності сировини.

Чистотіл з давніх-давен застосовується для лікування різних захворювань шкіри. Сама назва рослини говорить про її властивості "чисто-" "тіл" - чистить тіло
(Шкіру).
Косметичне застосування: ефірні олії, алкалоїди, флавоноїди та інші активні сполуки визначають виражені фунгіцидні, протизапальні, антимікробні, ранозагоювальні, протиалергічні та болезаспокійливі властивості гідролату. При дерматозах зменшує свербіж (у тому числі при алергічних дерматозах), застосовується для лікування псоріазу. Пом'якшує шкіру і підходить для лікування мозолів та натоптишів. Спазмолітик. Рекомендується для профілактики передчасного в'янення шкіри, усунення лущення та пігментних плям, підвищення еластичності шкіри.

Застосування

Ефективний гідролат у концентрованому, а також у розведеному вигляді. Ми радимо використовувати його як: тонік для обличчя та волосся, вітамінний косметичний лід, засіб для вмивання шкіри та ополіскувач для локонів. Також продукт покращить склад органічної косметики.

Умови зберігання

У холодильнику протягом 3 місяців, у морозильній камері – 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
1 л
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче