Всі категорії
Додати товар

Сироватка для повік gz store "сяйво" 30 мл

1048 грн
Опис

Сироватка для повік «Сяйво» створена для догляду ніжної шкіри навколо очей. Завдяки унікальному складу органічних речовин, засіб показує чудові результати.

Гідролат петрушки, вітаміни, екстракт чорниці та натуральні косметичні комплекси помітно зменшують зморшки, у тому числі мімічні, а також усувають темні кола. Сироватка для повік гіпоалергенна підійде для шкіри будь-якого типу, вона не викликає дискомфорту та подразнення, делікатно, м'яко доглядає покриви.

При регулярному використанні епідерміс стає зволоженим, захищеним від впливу факторів навколишнього середовища та набуває доглянутого, здорового вигляду. Це найкращий б'юті-продукт, який здатний пролонгувати молодість та уповільнити вікові зміни. До того ж, потужні антиоксиданти сироватки зруйнують дію вільних радикалів, вони сприяють регенерації епідермісу.

Пептиди, які є у формулі, стимулюють вироблення клітинами колагену, завдяки чому підвищується пружність шкіри та усувається набряклість. Погляд стає свіжим і молодим, а ніжна шкіра набуває бездоганного вигляду.

Сироватка для повік у флаконі-ролері дуже комфортна у використанні. Достатньо провести їм по шкірі, потім поплескати легенько подушечками пальців і залишити до повного всмоктування. Чи не змивати.

У холодильнику протягом 3 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?