Всі категорії
Додати товар

Real barrier extreme cream ламелярний захисний крем для обличчя, 10мл.

100 грн
Опис

Крем для обличчя від дерматологічного корейського бренду Real Barrier Extreme Cream – інтенсивний живильний крем в оновленій версії. Він удосконалив свою здатність зміцнювати захисний бар'єр шкіри, на який постійно впливають агресивні чинники довкілля. Підійде для подразненої, тьмяної, зневодненої шкіри, яка потребує серйозного догляду та регенерації. Ефективний у рамках відновлення шкіри після глибоких професійних чисток та пілінгів.

Завдяки клінічним випробуванням доведено, що крем для обличчя Real Barrier Extreme Cream відновлює бар'єрні функції шкіри та дає пролонговану зволожуючу дію на 72 години. Також виробник обіцяє, що захисний бар'єр можна відновити після 5 днів щоденного застосування крему.

Засіб пройшов дерматологічні тести, включаючи тест на некомедогенність, гіпоалергенність, і був рекомендований корейськими дерматологами навіть для чутливої, роздратованої, пошкодженої шкіри.

Косметика Real Barrier використовує особливу ламелярну технологію Multi Lamellar Emulsion (MLE ®), яка посилює шкірний бар'єр та підвищує захисні функції шкіри.

Як це працює?

Основною особливістю складу такої косметики є фізіологічна схожість із ліпідами рогового шару. Крем, як "латка", відновлює безперервність епідермісу. Його частинки органічно вбудовуються в ліпідний шар та заліковують ушкодження.

Ламелярна косметика добре засвоюється клітинами шкіри. Включаючись у шкірний метаболізм, фосфоліпіди у складі засобу є джерелом ненасичених жирних кислот. Крім цього, ламеллярні структури є чудовим провідником для біологічно активних речовин і забезпечують їхнє транспортування в глибокі шари дерми.

Основні діючі компоненти:

Склад містить 2% керамідного комплексу, включаючи новий запатентований омега-керамід (Omega-ceramide-16), тому MLE структура працює втричі сильніше, ніж у попередній версії крему, спрямована на відновлення та створення більш досконалої структури та захисту шкіри. Омега-керамід активує роботу філаггріна - основний білок, який бере участь у диференціюванні клітин епідермісу та здійсненні його бар'єрної функції. Зменшення філаггріну погіршує якість шкірного бар'єру та провокує атопічний дерматит.

Calmosensine - найсучасніший пептид із групи опіоїдних пептидів ("пептидів щастя"), які притуплюють чутливість шкіри до агресивних впливів навколишнього середовища та запобігають розвитку алергічних реакцій. Знімає неприємні відчуття, спричинені перепадами температури. Впливає на шкірні нервові закінчення та впливає на чутливість, притуплюючи больові рецептори шкіри. Оперативно прибирає почервоніння, знижує роздратування.

Мадекасосид має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Пантенол стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Знижений pH крему підтримує оптимальний кислотно-лужний баланс шкіри.

Застосування:

На завершальній стадії догляду ніжними масажними рухами нанесіть крем (кімнатної температури), щоб крем розтанув і добре ввібрався в шкіру.

У дні, коли шкірі потрібен екстрений захист, крем можна нанести більш щільним шаром для інтенсивнішого живлення та відновлення.

Об'єм: 10 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?