Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальна сироватка з бакучіолом і ретинолом cos de baha l1 bakuchiol

630 грн
Опис

Омолоджувальна сироватка з бакучіолом і ретинолом Cos De Baha L1 Bakuchiol 2% Retinol 0.15% зменшує глибину зморщок і запобігає їх появі, вирівнює мікрорельєф, підвищує еластичність, допомагає в боротьбі з акне, зволожує.

Продукт містить ефективні омолоджувальні компоненти, які не викликають подразнення й підходять навіть чутливій шкірі. Формула збалансована зволожувальними та поживними інгредієнтами, які усувають сухість і лущення.

Одним з основних компонентів є бакучіол (2%), що входить до складу засобу, є рослинним аналогом ретинолу, глибоко проникає в шкіру, допомагаючи зменшити появу темних плям або ділянок гіперпігментації. Як і ретинол, бакучіол змушує клітини регенерувати та виробляти колаген, «наповнюючи» шкіру та зменшуючи зморшки. Чудово підходить для чутливої шкіри.

Ретинол (0.15%) — похідна форма вітаміну А. Запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружність, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену, зменшує виразність зморщок і прояв акне. Діє швидше та делікатніше інших форм вітаміну A.

Сироватка відновлює рівний тон і природне сяйво. Має приємну нежирну текстуру.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами. Якщо ви раніше не використовували продукти з кислотами, рекомендується починати застосування з 1-2 разів на тиждень.

Внимание! У денну пору використовуйте засіб із SPF.

Об'єм: 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?