Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Sun defense uvp 50+ oily skin innoaesthetics спф для жирної та комбінованої шкіри

1100 грн
Опис

Сонцезахисний легкий крем для комбінованої/жирної шкіри Innoaesthetics Sun Defense SPF 50+ Oily Skin 60 g

Ультралегкий крем із сонцезахисними фільтрами широкого спектру (SPF 50+). Розроблений спеціально для комбінованої та жирної шкіри, а також для шкіри схильної до вугрового висипу (акне). Регулює надлишок шкірного сала, зменшує розмір пор, робить шкіру гладкою.

Тип шкіри:

Жирна;
Комбінована.

Дія:

Захист від сонця (UVA/UVB);
Себорегуляція;
Антиоксидантний захист;

Активні компоненти:

Хімічні SPF-фільтри (Octinoxate 7,2%, Avobenzone 3,6%, Octyl salicylate 3,6%, Octocrylene 3,6%, Tinosorb S 2,9%), фізичні SPF-фільтри (діоксид титану): чудове поєднання фізичних та хімічних фільтрів широкого спектру з високим ступенем захисту від різних типів випромінювання (UVA, UVB);
Глікопротеїн Antarcticine® (екстракт ферменту бактерії Pseudoalteromonas): позаклітинний полімер одержаний за допомогою біотехнологій. Знижує рівень MC5-R (рецептора меланокортину 5-го типу), що бере участь у диференціювання себоцитів. Глікопротеїн Antarcticine® регулює вироблення шкірного сала, тим самим зменшуючи недосконалість жирної шкіри. Він знижує рівень окиснення ліпідів та врівноважує експресію тих генів, що беруть участь в антиоксидантному захисті та пов'язані із запаленням. Крім того цей інгредієнт індукує синтез колагену I типу, покращуючи цим пружність шкіри;
Smart GPS® (Guidance Performance System): інноваційна технологія, запатентована INNOAESTHETICS, яка долає опір шкіри та доставляє активні інгредієнти через роговий шар, вивільняючи їх у певні групи клітин, де вони мають максимальний терапевтичний ефект.

Рекомендації щодо застосування:

Наносите крем як мінімум за 30 хвилин до виходу на сонце і повторюйте нанесення якнайчастіше для максимального захисту. Перед нанесенням струсіть тубу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення