Всі категорії
Додати товар

Гелевий крем для інтенсивного зволоження real barrier aqua soothing gel cream - 50...

670 грн
Опис

Інтенсивно зволожуючий крем з гелевою текстурою від Real Barrier. Максимально глибоко зволожує і освіжає шкіру обличчя. Прискорює процеси метаболізму всередині клітин і зміцнює захисний бар'єр. Допомагає заспокоїти запалення, усунути надлишок жирності і ознаки зневоднення.
Гелеподібна текстура Real Barrier Aqua Soothing Gel Cream забезпечує свіжість, комфортне охолодження шкіри, і не допускає перегрівання протягом дня. Не залишає слідів жирності і липкості.
Як і всі засоби серії Atopalm, Aqua Soothing Gel Cream створений за технологією MLE (Multi-Lamellar Emulsion) - багатошарова емульсія, яку засновано на керамідах, жирних кислотах, холестеролу і інших зволожуючих активах. MLE відтворює шарувату структуру шкіри і завдяки схожості з міжклітинними ліпідами має можливість легко відновити пошкоджені шари ліпідів зсередини.

Активні компоненти:
- 5 видів гіалуронової кислоти - глибоко зволожують всі шари епідермісу і відновлюють цілісність шкірного покриву. Покращують гідроліпідний баланс, усувають прояви сухості і лущення, забезпечуючи шкірі гладкість і пружність.
- Екстракт центелли азіатської та її ізоляти (азіатікозід, мадекассосід, азіатікова кислота, мадекассонова кислота) - надають оздоровчу і омолоджуючу дії на епідерміс. Відрізняються сильними антиоксидантними властивостями, знижують негативний вплив УФ-променів на шкіру, покращують мікроциркуляцію крові. Заспокоюють запалення і подразнення, відновлюють цілісність пошкодженого шкірного покриву.
- Пантенол і алантоїн - заспокоюють чутливу шкіру, попереджають фотостаріння, допомагають утримувати вологу в міжклітинному просторі, запобігають утворенню куперозу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари