Всі категорії
Додати товар

Тонувальний крем image spf32 та матуючий денний крем image spf32

255 грн
Опис

1)Тонувальний денний крем Image Daily Tinted Moisturizer SPF 30.Ціна:10мл 255грн

Щоденний зволожувальний тонувальний крем із мінеральними фільтрами широкого спектра дії від ультрафіолетового випромінювання UVA і UVB променів, розроблений із застосуванням технології Digital Aging DefenseTM. Ефективно захищає від синього світла, випромінюваного пристроями
Спосіб застосування: Наносити на очищену шкіру щоранку для щоденного зволоження та максимального захисту. Повторно застосовувати що 2 години у разі впливу сонця або за потреби.
Показання: Усі типи шкіри, нерівний колір і тон обличчя.
2) матуючий денний крем Image Skincare Daily Matte Moisturizer SPF 32 .Ціна:285грн.

Матуючий денний крем включає дрібні частинки оксиду цинку, які забезпечують високий фактор захисту від сонячних променів SPF 32. Мікроскопічні частинки надають продукту приємну текстуру, яка легко наноситься і швидко засвоюється шкірою, не залишаючи білих плям і смуг.
Продукт розроблений спеціально для комбінованого та жирного типу шкіри, усунення та запобігання вугровим висипанням.
Надає шкірі привабливої матовості, вирівнює загальний тон обличчя, вбирає надлишки шкірного себуму. Склад не обтяжений оліями. Містить унікальну розробку IMAGE – комплекс захисту ДНК епітеліальних клітин, що складається з фотосом екстракту планктону, роксісом екстракту резуховидки талю, ультрасом. Шкірний жир абсорбується завдяки спеціально розробленій технології мікроспонжу.
Формула містить вітаміни, антиоксиданти, стовбурові клітини яблука.
Показання:
* Комбінована, жирна шкіра та шкіра з акне. Сонцезахист на кожен день чи на відпочинку.
Переваги:
* Крем створений з використанням технології мікроспонжу, завдяки чому абсорбує шкірне сало та матує шкіру протягом усього дня. Не залишає білого нальоту після нанесення. Забирає жирний блиск. Водостійкий. Не містить олій. Прекрасна основа під макіяж. Без парабенів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?