Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальний крем для повік elizavecca gold cf nest white bomb eye cream

280 грн
Опис

Омолоджувальний крем для очей з екстрактом ластівчиного гнізда Elizavecca Gold CF-Nest White Bomb Eye Cream комплексно впливає на тонку та ніжну шкіру навколо очей:

• інтенсивно живить і зволожує, пом'якшує й освіжає шкіру;
• зменшує припухлість під очима;
• освітлює темні кола під очима;
• має ліфтинговий ефект: бореться з «гусячими лапками» та запобігає утворенню нових зморщок;
• підвищує пружність і еластичність.

✔️ Крем економічний у використанні, легко наноситься і швидко вбирається.

До складу крему входять найкращі антивікові компоненти:

Екстракт ластівчиного гнізда — унікальний інгредієнт, що складається з частинок морських водоростей, ікринок, мальків і рачків комплексно оздоровлює шкіру та чинить виражену антивікову дію. Також екстракт ластівчиного гнізда наповнює шкіру пружністю, трохи її освітлює й чудово зволожує.
Олія насіння соняшника — інтенсивно живить шкіру, вирівнює її тургор, наповнює корисними мікро- та макроелементами, чудово тонізуючи.
Ніацинамід — активний антиейдж-компонент, який стимулює природний синтез колагену й еластину, допомагаючи захистити її від шкідливого впливу довкілля.
Олія гранатових кісточок — освітлює шкіру, усуває морщинки, бореться з передчасним старінням шкіри.
Комплекс олій (макадамії, оливи, жожоба, манго) — завдяки підвищеному вмісту вітаміну Е, є прекрасним антиоксидантом, що продовжує молодість і красу шкіри обличчя. А також активно її пом'якшувальним і усувальним подразненням.
Екстракт фенхелю — має антисептичну, дезінфікувальну та заспокійливу дію.
Колоїдне золото — сприяє поліпшенню мікроциркуляції крові, у такий спосіб стимулюючи клітинний поділ. Допомагає посилити дію інших компонентів крему.

Застосування: наносити вранці та ввечері постукувальними рухами по очній западині.

❗️ У разі постійного застосування крему шкіра навколо очей стане ідеально гладкою, дивовижно м'якою та сяйливою, а погляд — відкритою і привабливою.

✅ Підходить для всіх типів шкіри без вікових обмежень, особливо рекомендується використовувати для профілактики появи зморщок після 25 років.

Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари