Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий крем зі стовбуровими клітинами medi-peel cell toxing dermajours cream

830 грн
Опис

*Омолоджуючий крем зі стовбуровими клітинами Medi-peel Cell Toxing Dermajours Cream*

Крем:
❣️бореться з ознаками старіння, робить зморшки менш помітними, підтягує овал обличчя
❣️захищати шкіру від фотостаріння
❣️зволожує та захищає від зневоднення
❣️м’яко освітлює вікову пігментацію та постакне
❣️покращує захисні функції шкіри
❣️прискорює шкірний метаболізм і процеси відновлення, перешкоджає появі нових зморшок
❣️підвищує пружність та еластичність шкіри, відновлює тургор

🌸Стовбурові клітини дамаської троянди – підвищують бар’єрні функції шкірного покриву, зволожують, регулюють баланс вологи і перешкоджають її випаровуванню. Добре засвоюються завдяки натуральному походженню.
🌸Стовбурові клітини білої лілії – натуральний антиоксидант. Захищають від фотостаріння, уповільнюють процес старіння шкіри. Підвищують природний синтез колагену.
🌸 Комплекс пептидів (EGF, IGF, KGF, FGF) – заповнюють недолік вологи в клітинах, омолоджують, підвищують пружність і еластичність. Також пептиди борються із тьмяним кольором обличчя.
👉EGF – діє на молекулярному і клітинному рівні і здатний реально уповільнювати процес старіння шкіри, сприяти оновленню клітин епідермісу, зберігаючи молодість шкіри, відновлює пружність шкіри, покращує стан капілярів на обличчі, покращує колір шкіри обличчя, збільшує захисні властивості шкіри.
👉IGF – в комплексі з іншими факторами росту дає інтенсивну зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння, усуває тьмяність і освітлює.
👉 KGF – cтимулює активність і зростання клітин шкіри, відновлює структуру шкіри і призводить її до ідеального стану. Крім того, він є джерелом здоров’я і краси шкіри, так як глибоко зволожує її і покращує синтез макромолекулярних білків, що забезпечують її еластичність.
👉FGF – ефективно поповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, сприяє її утриманню і попереджає появі сухості. Допомагає зберегти пружність і еластичність шкіри.
💥Потужні пептиди міорелаксанти SYN-AKE і SNAP-8 Peptide: SYN-AKE розслабляє м’язи обличчя, за рахунок цього і розгладжуються мімічні зморшки; SNAP-8 Peptide більш потужний пептид нового покоління. Він являє собою вдосконалену версію популярного інгредієнта в боротьбі зі зморшками – Аргірелін, знижує напругу мімічних м’язів.

👌Рекомендується для догляду за зрілою шкірою.

🧴Об’єм: 50 мл. 👛Ціна 830 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари