Всі категорії
Додати товар

Ультразволожуючий крем-філер для пружності шкіри medi-peel aqua mooltox memory cream

740 грн -7% 690 грн
Опис

😍Ультразволожуючий крем-філер для пружності шкіри Medi-Peel Aqua Mooltox Memory Cream миттєво заповнює нестачу вологи в епідермісі, відновлює пружність та еластичність тканин. Значно покращує загальний стан шкіри, повертає тонус, сяйво та молодість.

Допомагає підтягнути та сформувати овал обличчя, зміцнити тургор та розгладити рельєф. Стимулює синтез власних колагенових і еластинових волокон, відновлює позаклітинний матрикс і має ревіталізуючу властивість.

Запатентований комплекс BL Fill UP, що отримується з екстрактів бурої морської водорості фукусу пухирчастого та чорноголовки звичайної, є головною особливістю крему. Він має сильну антиоксидантну активність і помітно омолоджує. Багатий дубильними речовинами, ефірними оліями, сапонінами, танінами та бета-каротином, які наповнюють шкіру поживними елементами, усувають сухість та зневоднення.

‼️Основа крему – 73% комплексу Blue Waterlock, що складається з 5 видів гіалуронової кислоти, аквапоринів, 17 видів амінокислот, ектоїну та газованої коди. Такий склад здатний проникати глибоко в клітини епідермісу, заповнювати нестачу вологи в тканинах і надавати пролонговану зволожуючу дію. Захищає від зневоднення та трансепідермальної втрати вологи, виступає в ролі провідника для інших активів.

Текстура засобу створена за технологією «shape memory», що дозволяє запам’ятовувати власну форму та повертати її у вихідний стан. Так, якщо ви перемішаєте крем, він повернеться у вихідний стан: схожий ефект крем надає і на шкіру, формуючи архітектоніку обличчя та зміцнюючи овал.

▪️Додаткові діючі компоненти:

🔎Гідролізований колаген відновлює цілісність тканин епідермісу та вбудовується у пошкоджені ділянки, зміцнюючи структуру зсередини. Зміцнює клітинні стінки та активізує білковий обмін, підтримує матрикс шкіри.

🔎9 видів пептидів відповідають за постійну регенерацію та оновлення клітин, надають глибоке anti-age вплив, скорочують видимість зморшок та перешкоджають утворенню нових, стимулюють процеси оновлення та регенерації, уповільнюють старіння клітин. Нормалізують вироблення колагену та еластину, розгладжують шкіру, вирівнюють рельєф.

🔎AQUAXYL стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти, допомагає шкірі утримувати вологу, запобігає сухості та утворенню зморшок, підвищує пружність та щільність тканин.

🔎Аденозин стимулює синтез колагену, підвищує пружність та щільність, перешкоджає появі зморшок.

🔎Цераміди зміцнюють клітини та захищають їх від ушкоджень, запобігають випару вологи та сприяють тривалому зволоженню, підтримують оптимальний гідроліпідний баланс.

🔎Пантенол стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальну властивість.

Підходить для нормальної та комбінованої шкіри.

▪️Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом догляду.

50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?