Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя крем для лица enough ultra x10 collagen pro marine зволожувальний із...

259 грн

розпродаж до 11 Травень

181 грн
Опис

Товари та послуги

Азійська косметика

Догляд за обличчям

Крем для обличчя

Крем для обличчя Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine зволожувальний із колагеном 50 мл

Опис

Найчастіше такі неприємні прояви, як висипки, зморшки, сухість, лущення й запалення з'являються через брак вологи в шкірі. У разі браку молекул води епідерміс стає менш пружним і міцним, стає в'ялою і чутливою до зовнішніх подразників. У разі виникнення таких симптомів проблему потрібно терміново розв'язувати повноцінним доглядом. В насамперед шкірі обличчя необхідно забезпечити інтенсивне зволоження, про що може подбати крем Ultra X10 Collagen Pro Marine. Цей засіб на основі морського колагену виготовлений корейським брендом Enough, щоб швидко відновити нормальний рівень вологи в епітелії.

Особливості засобу
Якісне зволоження — запорука здоров'я та краси шкіри. Тому бренд Enough пропонує розв'язати проблему нестачі вологи насамперед, скориставшись кремом із колагеном. Цей компонент відомий своїми цілющими властивостями, він:

Відновлює пружність і еластичність шкіри.

Формує на поверхні епідермісу особливу невідчутну плівку, що утримує вологу та перешкоджає її передчасному випаровуванню.

Зміцнює шкірний каркас.

Підтягує шкіру, роблячи контури обличчя чіткішими.

Прискорює регенераційні процеси, завдяки чому епітелій відновлюється швидше, а дрібні пошкодження на ньому затягуються практично миттєво.

Ефективно вирівнює рельєф.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари