Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний крем для обличчя pyunkang yul intensive repair cream 50 ml

720 грн
Опис

Pyunkang Yul Intensive Repair Cream — зволожувальний регенерувальний крем із сильним антиоксидантним ефектом для всіх типів шкіри. Ефективно захищає шкіру від шкідливих зовнішніх чинників, має заспокійливі властивості. Кремова текстура легко вбирається шкірою завдяки технології холодного пресування Pyunkang Yul, яка також максимізує природні переваги активних інгредієнтів.

Крем без запаху, має легку консистенцію, швидко вбирається й залишає шкіру оксамитовою.

Містить природний зволожувальний фактор, який являє собою комплекс речовин, що відновлюють природний зволожувальний фактор NMF, наявний у роговому шарі шкіри. До них належать амінокислоти, лактати, сечовина та РСА кислота. Вони мають здатність зв'язувати воду, завдяки чому мають зволожувальний і згладжувальний ефект.
Збагачений олією ши, яка є багатим джерелом вітамінів А й Е, ефективно захищає шкіру від шкідливих зовнішніх чинників, має заспокійливі властивості.

Спосіб застосування: Після очищення й тонізації шкіри рівномірно розподіліть крем на обличчі, шиї та декольте, а потім акуратно поплескайте. Можна використовувати вранці та ввечері.

50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари