Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя, що відновлює, eyenlip black snail all in one cream з муцином чорного...

410 грн
Опис

Код 1199

Багатофункціональний крем, у складі якого 74% секрету чорного Іберійського равлика, а також понад три десятки рослинних екстрактів. Амінокислоти, вітаміни, алантоїн, еластин та колаген, які входять у секрет равлика, ідеально підходять для шкіри людини, проникають у неї, не викликаючи відторгнення.

Завдяки равликовому екстракту крем розгладжує зморшки, зменшує видимість рубців, шрамів, розтяжок. Активні компоненти крему мають потужну відновлюючу дію, а також знезаражують шкіру (равликовий секрет «склеює» між собою бактерії, роблячи їх нежиттєздатними).

Крем чудово справляється з акне та постакне, звужує пори та усуває вугровий висип. Значно освітлює післяпологову та вікову пігментацію. Равликовий крем омолоджує шкіру, сприяючи видаленню відмерлих клітин та відновлюючи пошкоджені ділянки шкіри. Регулярне застосування крему повертає шкірі молодість, красу, здоров'я. Шкіра стає доглянутою, зволоженою, пружною, свіжою.

Підходить для догляду за будь-яким типом шкіри

Спосіб застосування:

По очищеним і тонізованим шкірним покривам обличчя рівномірно розподілити невелику порцію крему, рухаючись масажними лініями.
М'якими постукуючими рухами кінчиків пальців домогтися повного вбирання продукту, що доглядає.
Застосовувати вранці та ввечері.
Об'єм 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Антивікове Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?