Всі категорії
Додати товар

Набір мініатюр корейської люксової косметики su:m37 water-full

380 грн
Опис

Water-full — знаменита зволожувальна лінія преміальної ферментативної косметики Su:m37.

Традиційний спосіб виготовлення косметичних продуктів бренда — природне бродіння (ферментація). Активні речовини за такого способу оброблення розкладаються ферментами мікроорганізмів до найдрібнішого рівня, що дає змогу косметичним засобам проникати в глибші шари епідермісу та діяти оптимально. Застосування засобів лінії гарантує тривале зволоження, запобігає зневодненню, дарує шкірі відчуття комфорту.

У засобах лінії використовуються майже ста активних рослинних інгредієнтів, серед яких екстракти квіток червоної конюшини, жимолості, гібіскусу, бамбукова вода та ін.

Крім інтенсивного зволоження, це дає змогу забезпечити комплексний підхід до догляду за шкірою: антивіковий ефект, підвищення пружності шкіри, завдяки діям фітоестрогенів, що відповідають за гальмування процесу розпаду колагену та еластину; наявність фруктових кислот сприяє вирівнюванню тону та рельєфу шкіри, звуженню пор і видаленню відмерлих клітин. До засобів антоціану, що входять до складу, добутих із рослинної сировини, забезпечують потужний антиоксидантний захист; завдяки багатому складу макро- та мікроелементів, амінокислот, ефірних олій косметичні засоби лінії надають протизапальна, судинозміцнювальна, антистресова дія, стимулюють мікроциркуляцію в тканинах шкіри

До складу набору входять:

1. Water Full Refreshing Toner 20ml — тонер
Легкий зволожувальний тонер для обличчя — готує шкіру до подальшого догляду, ефективно пом'якшує та зволожує.
Спосіб застосування: Використовувати відразу після вмивання. Нанести засіб на шкіру, дати час засобу вбратися.

2. Water Full Rebalancing Emulsion 20ml — легка зволожувальна емульсія містить ферментовану бамбукову воду, ефективно зволожує шкіру тривалий час, знімає подразнення.
Спосіб застосування: Нанести засіб на шкіру після тонізації, дати час засобу вбратися.

3. Water Full Timeless Water Gel Cream 10ml — легкий зволожувальний гель-крем для обличчя створений для підтримки гідроліпідного балансу шкіри.
Крем-гель містить комплекс натуральний ферментований екстракт бамбука та лотоса, фруктової води тощо. Ефективно та миттєво зволожує, легко проникаючи в глибокі шари шкіри. Захищає шкіру від зневоднення та пересихання. Тонізує життєві сили та заспокоює подразнення. Здатний знизити температуру шкіри обличчя на повідомлення дня. Швидко вбирається в шкіру, не залишаючи після себе липкості та блиску. Крем-гель рекомендований до застосування будь-якої пори року.
Спосіб застосування: Нанести засіб на шкіру, на останньому етапі догляду, після очищення й тонізації, дати вбратися.

Склад набору:
1. Water Full Refreshing Toner 20ml
2. Water Full Rebalancing Emulsion 20ml
3. Water Full Timeless Water Gel Cream 10ml

Термін використання засобів у наборі: 05.2025

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?