Всі категорії
Додати товар

Люксовий набір для особи medi-peel

620 грн
Опис

роки. ⠀ 🥰Набір з пептидами спрямований на боротьбу з віковими змінами шкіри. Якщо шкіра втрачає пружність і еластичність, помітні зморшки і в'ялість тургору, косметика з пептидами Medi-Peel допоможе впоратися з усіма проблемами. ⠀ В лімітований набір для обличчя та шиї входить 4 кошти. Кожне засіб виконує свої функції та доповнює дію інших. ⠀ 🔳 Medi-peel Phytojours Foam Cleanser - заспокійлива пінка для проблемної шкіри, знімає запалення, свербіж і почервоніння, прискорює процеси загоєння і ефективна в лікуванні акне. Засіб нормалізує гідро-ліпідний баланс, регулює вироблення шкірного сала, видаляє надлишки себума, очищає пори і розчиняє жирові пробки. 15 мл ⠀ 🔳 Medi-peel Phytojours Gel Cleanser – гель для вмивання відмінно очищає шкіру, справляється з усіма видами забруднень і залишками макіяжу, відлущує ороговілі клітини епідермісу і розгладжує рельєф. Продукт мягко воздействует на поверхности кожи, не вызывает раздражения и аллергии, подходит к применению даже для чувствительной кожи.
15 мл

🔳 Medi-Peel Volume Tox Cream Peptide 9 (10 мл) - крем для лица с комплексом 9 пептидов вносит последние штрихи в антивозрастной уход за кожей.
- Напитывает и разглаживает морщины.
- Устраняет лобные и носогубные складки
- Подтягивает овал лица.
- Замедляет возрастные изменения.
- Поддерживает оптимальный ph-баланс.
- Улучшает цвет лица.
- Защищает кожу от воздействия ультрафиолета и других негативных факторов. Крем отлично подходит для дневного и вечернего ухода за кожей. Если днем ощущается дискомфорт из-за уходовых средств, то утром следует наносить только эссенцию, а вечером добавить в свой бьюти-ритуал и крем. 🔳Крем для шиї medi-peel naite thread Текстура крему повторює матричний каркас шиї, завдяки липосомному пептиду, який немов «рідкі нитки» заповнює порожнечі і заломи в шкірі, роблячи її більш пружною, щільною, пружною і еластичною. Запобігає «непотрібне» розтягування шкіри. 👆🏼Насправді, зі шкірою шиї дуже складно потім що небудь зробити. Там знайдеш жировий прошарок і як правило, вона видає вік. 10 мл Ціна просто ідеальна 470 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?