Всі категорії
Додати товар

Антивіковий пептидний набір peptide 9 skin care special set

2099 грн -5% 1999 грн
Опис

‼️АКЦІЙНА ЦІНА ДІЄ ДО 22.08‼️
Набір у стильному пакованні Peptide 9 Skin Care Special Set стане чудовим подарунком для тих, хто любить дарувати своїй шкірі турботу та ніжність щодня. Комплекс призначений для нормальної, комбінованої, сухої та схильної до жирності шкіри.

У наборі є

Три засоби, в основі кожного — 9 пептидів, що стимулюють клітинну регенерацію, вироблення колагену, еластину та гіалуронової кислоти, розгладжують зморшки, підтягують овал обличчя, підвищують пружність та еластичність шкіри, уповільнюють процеси старіння.

✔️Повітряна емульсія. Продукт виконує функції крему, підходить для денного догляду, чинить зволожувальну та омолоджувальну дію, захищає від впливу зовнішніх чинників.

✔️Зволожувальний тонер. Він стабілізує зволоженість після очищення, бореться з сухістю і стягнутістю, посилює проникність шкіри для інших активних компонентів, має антивікову властивість.

✔️Пептидний крем, Засіб інтенсивно зволожує та живить шкіру, підтягує її, зменшує виразність зморщок, справляє відновлювальний ефект.

▪️СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

▪️Емульсія: невелику кількість продукту розподіліть по обличчю від центру до периферії. Уникайте зони навколо очей. Наносьте засоби для подальшого догляду після повного всмоктування.

▫️Тонер: невелику кількість продукту розподіліть по обличчю від центру до периферії. Уникайте зони навколо очей. Наносьте засоби для подальшого догляду після повного всмоктування.

▪️Крем: невелику кількість крему нанесіть на обличчя по масажних лініях. Дайте йому ввібратися. Наносьте за 30 хвилин до виходу на вулицю.

Набір для догляду за обличчям Medi-Peel Peptide 9 Skin Care Special Set (емульсія, 250 мл + емульсія, 30 мл тонер, 250 мл + тонер, 30 мл + крем, 50 г + 10 г)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?