Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска з маслом авокадо jmsolution water luminous avocado oil ampoule mask

65 грн
Опис

Тканинна маска з маслом авокадо JMsolution Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask зволожує, чудово бореться із запаленням і виявляє антиоксидантну дію, вирівнює тон шкіри. Маска має м'яку дію, усуває лущення і почуття стягнутості шкіри, надає їй природного сяйва, усуває сліди втоми та стресу.

Олія авокадо містить більше 22 вітамінів, 11 мінералів, 8 амінокислот, фітостероли та подібно до складу водноліпідного шару здорової шкіри. Масло надає позитивний вплив на суху шкіру, що лущиться, відновлює захисні функції епідермісу і підвищує місцевий імунітет шкіри.

Екстракт авокадо забезпечує повноцінне насичення шкіри необхідними поживними речовинами, покращує кровообіг у шкірі, збагачує її тканини киснем. За рахунок глибокого проникнення в шкірні покриви, стимулює вироблення колагену та еластину, повертаючи шкірі пружність та еластичність. Стероли, що містяться в авокадо, допомагають запобігти передчасному старінню шкіри, утворенню глибоких зморшок і появі вікових пігментних плям.

Екстракт розмарину нормалізує роботу сальних залоз, стимулює кровообіг. Очищає та тонізує шкіру, сприяє звуженню пор. Розгладжує шкірний рельєф, бореться зі зморшками. Чинить омолоджуючу дію, бореться з в'яненням шкіри, відбілює шкіру і бореться з пігментацією.

Три виду гіалуронової кислоти зволожують шкіру навіть на глибоких шарах епідермісу, утримують вологу в шкірі і перешкоджають її випаровуванню. Прискорюють процеси вироблення власного колагену та еластину.

Пептиди збільшують пружність та еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшують глибину зморшок та перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.

Спосіб застосування: розгорніть маску, покладіть на обличчя та розгладьте, розганяючи бульбашки повітря. Залишіть на 15-20 хвилин, після чого зніміть. Залишки сироватки вбийте подушечками пальців у шкіру. Маска найбільш активна після очищення обличчя та обробки його тонером.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?