Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Трикроковий зволожуючий набір з перлами jmsolution marine luminous pearl deep moisture mask

85 грн
Опис

Трикроковий зволожуючий набір з перлами JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask складається з есенції, крему для очей і тканинної маски, спрямований на глибоке відновлення і зволоження шкіри, підвищує еластичність і пружність шкіри, прискорює оновлення клітин і зміцнює тургор епідермісу, має заспокійливу і протизапальну дію.

Кожен етап набору відповідає за певну функцію:

1. Есенція – є провідником для наступних засобів, покращує проникнення компонентів і допомагає шкірі увібрати їх.

2. Тканинна маска – спрямована на глибоке зволоження шкіри і вирівнювання тону

3. Крем для шкіри навколо очей, який виробник рекомендує використовувати на все обличчя, відновлює захисний бар’єр шкіри і запобігає випаровуванню вологи з епідермісу.

Протеїн перлів містить більше 20 видів амінокислот і мінералів, необхідних для шкіри. Омолоджує і уповільнює процеси старіння. Розгладжує і зменшує глибину зморшок, вирівнює тон і освітлює пігментацію.

3 види гіалуронової кислоти зволожують шкіру навіть на глибоких шарах епідермісу, утримують вологу в шкірі і перешкоджають її випаровуванню. Прискорюють процеси вироблення власного колагену і еластину.

Глибинна морська вода сприяє зниженню втрати вологи, стимуляції синтезу ліпідів в шкірі, активізує всі процеси, пов’язані з водою в епідермісі. Тонізує, посилює ефект від інших компонентів.

Морський колаген – глибоко зволожує і живить шкіру, підвищує її пружність і еластичність, має регенеруючі властивості, візуально вирівнює рельєф шкіри, добре зволожує, несе протизапальну дію.

5 видів морських водоростей – величезна кількість корисних речовин, немає рівних в рослинному світі. Мінеральні сполуки, велика кількість яких міститься в морських водоростях, відрізняються високою біологічною активністю. Мають зволожуючий, ранозагоювальний, протизапальний, регенеруючий, імуностимулюючий ефекти.

Спосіб застосування:

1 крок. Після вмивання нанести есенцію легкими рухами.

2 крок. Дістаньте тканинну маску з упаковки, розгорніть і щільно прикладіть маску до обличчя. Через 10-20 хвилин зніміть маску і дозвольте вбратися залишкам есенції.

3 крок. Нанесіть крем для шкіри навколо очей на область повік і губ. Для кращого ефекту виробник радить використовувати крем на все обличчя.

1,5+ 1,5 + 27 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?