Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для обличчя bioaqua aloe vera з екстрактом алое 4 ml (1 штука)

10 грн
Опис

Засіб має гіпоалергенну формулу і підходить для всіх типів шкіри, включаючи роздратовану і чутливу; Маска миттєво усуває сухість і лущення шкіри, зменшує почервоніння, робить шкіру більш гладкою і м'якою;

Маску можна використовувати після сонячних опіків і укусів комах, а також вона захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища протягом дня. Також алое віра чудово заспокоює роздратовану шкіру, лікує вугрову висип і має протизапальну дію.

Екстракт алое – інтенсивно пом'якшує шкіру, допомагає її тонізувати, добре знімає подразнення з шкіри і підвищує еластичність шкірного покриву. Комплекс на основі камелії і опунції – має відновлювальну дію, стимулює процес регенерації клітин шкіри, розгладжує її, допомагає наповнити вітамінами, мікро-і макроелементами.

Нічна маска з алое віра чудово підійде для використання в літню спеку або для власниць сухої та пошкодженої шкіри. Ви наносите маску на ніч, а вранці отримуєте відмінний результат! Маска усуває сухість і лущення, зменшує почервоніння, робить шкіру більш гладкою і м'якою. Легко наноситься на шкіру, приємно охолоджує її і розслабляє, приносячи відчуття комфорту і свіжості.

Використання: нанесіть маску тонким шаром перед сном на заздалегідь очищену шкіру. Розподіліть необхідну кількість речовини легкими масажними рухами по всій поверхні шкіри особи. Залиште маску на всю ніч. Якщо необхідно вранці змийте залишки маски теплою водою, змивати не обов'язково! Як результат: зволожує шкіру, є ефект після першого застосування сприяє у зменшенні набряків живить шкіра явно виглядає краще і це не йде після вмивання попереджає лущення попереджає роздратування, почервоніння пом'якшує маленький витрата Після застосування нічний маски - шкіра м'яка, нагодована і гладка. Якщо вас турбують почервоніння, запалення, лущення ця маска допоможе з ними впоратися! Заспокоює відмінно! Використовуйте 2 рази на тиждень, частіше не рекомендується - перепитаете шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?